reklama
ruda80
Fanka BB :)
Madziamadzia ładniutki, ale wy bynajmiej dziewczyny macie co już pokazywać taaaakie Ladne zaokrąglenia .
ruda80
Fanka BB :)
Nie wiem czy któraś już to widziała, ale fajny filmik ma 4 części WIDEO - Onet.pl Kobieta :-)
Brzuszek brzuszkiem, ale cellulit mam taaaaki, że normalnie kratery mi się porobiły. Wielkie gule a obok doły. To jest jakaś porażka!! Jak to u was wygląda???
U mnie niestety - taki sam efekt :---(
bede sie tym zajmowac - zwalczac - po porodzie... to tez efekt zatrzymyania sie wody w komorkach....
malina29
Mama debiutująca
U mnie niestety - taki sam efekt :---(
bede sie tym zajmowac - zwalczac - po porodzie... to tez efekt zatrzymyania sie wody w komorkach....
obyś miała rację, dobra kobieto :-) bo jak mi to zostanie to chyba zamuruję sie z dzidziorem w domu i nie wyjdę....
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
To mi się w tych komórkach w takim razie basen średniej wielkości gromadzi:--(. Ale też mam plan. Po porodzie ostro się biorę za siebie, bo w planach następnych dzieci już nie mam, więc zrobię wszystko, żeby wrócić do wagi sprzed ciąż. Choćbym miała paść.U mnie niestety - taki sam efekt :---(
reklama
Podziel się: