reklama
Agnieszka77
Fanka BB :)
Kociakowa fajny:-)
Agnieszka 14 cm w miesiąc?Ups
No niestety w 9-ym miesiącu najwięcej brzuch się powiększa A co do brzucha,znów ciągnie i boli mnie w pachwinach,na dniach brzuchol mi wywali
M
martika311
Gość
Dziewczyny śliczne brzuchalki!!!
Lily trzymam kciuki żeby dzidzie wytrzymały
A wagę to nie wiem jaka teraz mam,we wtorek idę to się dowiem:-)
Lily trzymam kciuki żeby dzidzie wytrzymały
A wagę to nie wiem jaka teraz mam,we wtorek idę to się dowiem:-)
Nie śmiejcie się ;-) ja do porodu miałam obwód brzucha 101 cm ;-)ale były takie co po 120 cm miały do porodu.W ostatnim miesiącu brzuch powiększył mi się o 14 cm Właśnie tam gdzie rodziłam córkę położne mierzyły wszystkie babki,które trafiły na oddział,ciekawe czy teraz tak jest ?
Ja z Antosiem miałam 100 cm - a teraz mam 88-89 cm i pewnie wiecej niz z Antosiem nie bedzie.... choc brzuch troche inaczej sie układa
Piekne brzuszki - gratulacje śliecznie rosną...
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Brzuszek brzuszkiem, ale cellulit mam taaaaki, że normalnie kratery mi się porobiły. Wielkie gule a obok doły. To jest jakaś porażka!! Jak to u was wygląda???
malina29
Mama debiutująca
Jeju - to ja już mam 93 w pasie... to co to będzie na porodówie????!!!! Oł Maj Gad!!!Ja z Antosiem miałam 100 cm - a teraz mam 88-89 cm i pewnie wiecej niz z Antosiem nie bedzie.... choc brzuch troche inaczej sie układa
Piekne brzuszki - gratulacje śliecznie rosną...
Oleśka - ja zauważyłam nowe ogniska cellulitowe na boczkach - ale staram sie zdławić/ zabić/zniszczyć ćwiczeniami na boczki...na razie bez większych sukcesów..hmmm
Oleśka1977
Co to za ćwiczenia???, powiedz, please:--(
malina29
Mama debiutująca
Hihi, nie wiem jak to dobrze wytłumaczyć, no ale spróbuję:
1) leżę na boku, oba kolana zgięte, w dłoni mam cieżarek (tki 1kg) i podnoszę w górę i dół, ale tak by poczuć że boczek się napina - no i tak 5 serii po 40 podnoszen na każdy bok,
2) a to to już nie wiem jak wytłumaczyć w ogóle - podejrzewam, że słabo mi to wyjdzie: leżę na boku, noga zewnętrzna wyprostowana i w w górze - i zginam ją tak by kolanem dotknąć podłogi naprzeciw brzuszka - jednocześnie wykonuję wymachy ręką do tyłu i do góry (z ciężarkiem też) - ręka jest lekko zgięta , ilość powtórzeń dowolna - przy tym ćwieczeniu bardzo wyraźnie da się odczuc że boczki, nogi i pupa pracują
Tylko nie zabij mnie śmiechem - z tych opisów - plisss
ale jak pisałam Oleśka - na razie bez większych sukcesów...aczkolwiek kto to wie jakby te moje "boczesy" wyglądały gdybym tak w ogóle nie ćwiczyła, łudzę się że coś dają
1) leżę na boku, oba kolana zgięte, w dłoni mam cieżarek (tki 1kg) i podnoszę w górę i dół, ale tak by poczuć że boczek się napina - no i tak 5 serii po 40 podnoszen na każdy bok,
2) a to to już nie wiem jak wytłumaczyć w ogóle - podejrzewam, że słabo mi to wyjdzie: leżę na boku, noga zewnętrzna wyprostowana i w w górze - i zginam ją tak by kolanem dotknąć podłogi naprzeciw brzuszka - jednocześnie wykonuję wymachy ręką do tyłu i do góry (z ciężarkiem też) - ręka jest lekko zgięta , ilość powtórzeń dowolna - przy tym ćwieczeniu bardzo wyraźnie da się odczuc że boczki, nogi i pupa pracują
Tylko nie zabij mnie śmiechem - z tych opisów - plisss
ale jak pisałam Oleśka - na razie bez większych sukcesów...aczkolwiek kto to wie jakby te moje "boczesy" wyglądały gdybym tak w ogóle nie ćwiczyła, łudzę się że coś dają
reklama
Oleśka1977
Kurcze, ja to się boję, że przy tych ćwiczeniach będę za bardzo brzuch napinać i mi bobo wyskoczy...
Podziel się: