reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa. Brzuszek spory wiec nawet wczoraj pytałam lekarza czy przypadkiem tam ich dwóch albo trzech nie ma :))
Żadna ze mnie top model (czyt. tap model) ale przyznam, że sama byłam pod wrażeniem jakości zdjęc ale to zasługa fotografa. Pamiątka na pewno będzie.

reklama
Zastanawiam się czy to normalne że od trzech tyg. nic nie przytyłam:confused: od początku mam już +10,ja niemiałam żadnych nudnosci i nie schudłam ani deka w pierwszych miesiącach,tylkoo zaczełam rosnąć:szok:,teraz może waga staneła bo się troszkę wystraszyłam tych kilogramów:tak:ale brzuszek rośnie było100 jest 103cm a waga stoi:-D

reklama
majuska nie martw sie moja waga stanela juz jakis miesiac temu, waha sie w zaleznosci od pory dnia i posilkow ktore zjadlam w granicach jednego kg, ale nie przekroczyla 63kg, co oznacza 6kg na plusie, teraz zaczelam sie przejmowac zeby mala przybierala, a brzuszek rosnie ;)

Do góry