reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

Margoz to specjalnie dla ciebie do porownania bo chyba ci lustro w domu oszukuje.Gdzie ty tutaj widzisz podobienstwo to nie wiem????? A jeszcze jedno mialam naprawiane laserowo oczka i wady wzroku u mnie od 3 lat brak takze jak dalej widzisz siebie jako hipopotamka to zamiast go gina wal do okulisty ;)

haha dobre max! a ten hipcio słodki ;-D

reklama
A jescze jedno Margoz chcialam cie pocieszyc ze ty wazysz tylko 90kg ja 106.Nie martw sie.Jak ktos w tym gronie zacznie przypominac hipcia to pierwsza bede ja ;) Buziaczki

Margoz super figurka... ale rozumiem Cie bo i ja czasem cie czuje dosyć ciężko..
bywa ze w niektórych ciuchach wyglądam jak buła i wole sie w lustrze nie przeglądać.
Najlepiej czuje sie w getrach i czarnej koszulce od męża :)

Fajnie ze znowu moglam komus humorek poprawic ;)
Odnosnie ociezalosci o hipopowatosci chyba kazda z nas lapie taki moment czasami ze ciezko sie ruszyc czy podniesc.Czego sie spodziewacie?? Witam w 3 trymestrze...

Wczoraj spotkałam znajomą, która stwierdziła, że taki brzuch jak mój teraz, to ona miała w 5tym miesiącu. A w sumie to przytyła 34 kg. A teraz patyczek z niej i laska pełną gębą. Więc może być różnie.

Margoz ja też nie widzę tych 90 kg (edit 80 już prędzej) chyba musisz być mega wysoką osobą. I zgrabniusi brzuszek.
Wyjęłam wczoraj zimowe buty (sznurowane :-() na razie jest spoko, bo mi jeszcze brzuszek nie przeszkadza, ale w styczniu to nie wiem jak będzie z ich wiązaniem :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry