reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Margoz super wyglądasz, w ogóle nie widać tych Twoich kg. Tyjesz ładnie w brzuszku a po reszcie nie widać. Ja mam tyle samo wzrostu i moja waga wyjściowa to 65 kg. Teraz ważę tylko 70,5, ale ważyłam kg wiecej i jestem na diecie cukrzycowej ale tak to bym się nie przejmowała gdybym ważyła kilka kilo więcej. Też znam osoby co przytyły 20-30 kg i wróciły do normalnej wagi.

Ja jak zakładam buty to muszę usiąść, kozaki mam na zamek, ale czasem ich nie mogę dopiąć, mimo, ze w zeszłym roku normalnie w nie jeansy wkładałam.

chcecie zobaczyć duży brzuch????

w wątku głównym obiecałam, że się pochwalę zdjęciami z sesji która robili mi znajomi. To pochwalę się tutaj bo to jest wątek do zdjęć.
http://www.pitfoto.pl/ gdyby nie weszło od razu to Fotoblog, Dorota Ł

Dorotko zdjęcia przecudne - właśnie pokazałam mężowi i powiedziałam że też chcę taką sesję. Muszę udać się do brata bo jest fotografem, żeby poświęcił mi trochę czasu :)
Piękna pamiątka :)

Doris, ty grudnióweczka jesteś? A tak na serio to piekna sesja, brzusio fajna piłeczka, pozy bardzo ciekawe (np z bucikami, wstążką albo smoczkiem). Będziesz miała piekną pamiatkę.

reklama
Do góry