reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

Dziewczyny super brzuszki;)

I ja dołącze swój;)
Zdjęcie031.jpg

reklama
ewela. sunshine, viki i nixie super brzuszki, wszystkie bardzo zgrabne, kobiety w ciąży naprawdę wyglądają bardzo zjawiskowo:tak:
Ciekawe jak nasze brzucholki będą wyglądać w 9 miesiącu :-D

sunshine, viki i nixie ale z was eleganckie przyszłe mamusie!
evela śliczny, zgrabniutki brzuszek.
Oj rosną nam teraz brzuszki jak oszalałe, zauważyłyście to? Ja jak popatrzyłam na zdjęcia sprzed 2 tyg. to stwierdziłam jaka ja płaska byłam a teraz z dnia na dzień rośnie jak szalony.

Dzieki :)
Ja tez nie narzekam ogólnie na ten tyłek bo to jest chyba prawda ze faceci lubią takie wystające,
ale teraz martwię sie stanem kręgosłupa bo jak tak patrze to np ewela.s czy inne dziewczyny maja prawidłową postawę a ja jakaś taka przesadnie wygięta ,
vikiigus znowu piękna kreacja, ewela.s fajny brzuszek.
pozdrawiam

dz;-) ale jestem urośnięta:-) nie tylko w obwodzie :-D

tez jestem ciekawa jak będę wyglądać za dwa miesiące :szok:

a tak w ogóle to wszystkie nasze forumowe brzusie sa po prostu śliczniusie :)

Śliczne macie brzuszki!!!
A ja mam wrażenie, że mój brzuszek ostatnio wcale nie rośnie tylko maleje, głupie uczucie, bo przecież dzidziuś ładnie rośnie bo już mi tak mocno żebra podkopuje, że nieraz nie mogę siedzieć.

Śliczne macie brzuszki!!!
A ja mam wrażenie, że mój brzuszek ostatnio wcale nie rośnie tylko maleje, głupie uczucie, bo przecież dzidziuś ładnie rośnie bo już mi tak mocno żebra podkopuje, że nieraz nie mogę siedzieć.

majusia - to tak jak ja - myslę, że to własnie dlatego , że nasze dzidzie leżą już główkami w dól i inaczej się ułożyły - przedtem kopała mnie wszedzie, a teraz to albo wali po żebrach ( jak przed chwilką;) albo gilgocze w okolicy podbrzusza - przez to brzuszek zrobił mi sie taki płaski po bokach, a jak siedze pół-leżąco i próbuję się podnieść bez asekuracji to wyraźnie brzuch opina sie na kształtach dziecka- niesamowite to jest :)

vikiigus szczerze powiedziawszy to nie mam zielonego pojęcia jak ta moja dzidzia leży, zazwyczaj czuje gilgotanie w podbrzuszu, ale np wczoraj dostawałam takie kopniaki w pęcherz, aż myślałam, że dzidzia za moment zrobi dziure w brzuchu i wyjdzie:-). W sobotę byliśmy u znajomych i siedzieć nie mogłam wcale bo dla odmiany miałam skopane żebra na maksa. Faktycznie brzuch mam płaski po bokach aż m się ze mnie śmieje, że wreszcie po czterech latach zrobiło mi się wcięcie w talii :-). Nigdy nie zwracałam uwagi czy przy podnoszeniu brzuszek się opina i widać kształt dziecka, ale jak przeczytałam twój post to od razu bachnęłam się na łóżko i żeczywiscie widac, masz rację 100 procentową, niesamowite uczucie.

reklama
A moja dzidzia jeszcze w srode u lekarza byla ulozona poprzecznie (czulam jak lezalam na boczku jak mnie skrobie z kazdej strony - ciezko bylo zasnac bo nijak jej nie pasowalo) troszke sie tym martwilam ze nie lezy jeszcze glowka w dol, ale teraz mam wrazenie ze jednak lezy na dole, bo po pierwsze czkawke czuje nizutko w podbrzuszu, nacisk na pecherz - znow wstaje w nocy, no i tak jak pisalas viikingus brzuszek zrobil sie szpiczasty i taki do przodu :D

Do góry