reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

crazy mama - brzuszek ciążowy jest jak dziecko- każdy jest piękny:) najważniejsze, że umiesz to zaakceptować i dodać otuchy podobnym brzusiom :) i gratuluję męża ;)

ps. twoja twarz wydaje mi sie jakaś znajoma;) choć myślę, że pewnie jesteś po prostu do kogoś podobna :)

reklama
anja, zanbab, nixie super brzuszki
crazy mama
twoj brzuszek mimo kilku rozstepow tez jest sliczny. Ja tez jestem z bliniakow i mojej mamie na samym koncu skora troche popekala bo nas przenosila, a cialo i skore ma super, nigdy nie miala cellulitu. Wiekszosc z nas nosi jedno dziecko pod serduszkiem, przy dwojce brzuszek szybciej rosnie i sie rozciaga

29tydz-109.JPG A to i my w dniu dzisiejszym :-) ostatnio przybywa mi co tydzień po 1,5 cm w obwodzie brzuszka

Dzieki wielkie dziewczynki za slowa otuchy.Ciezko jest komus pokazac to co w tobie najgorsze.Mimo ze sie do tego widoczku przyzwyczilam(bo kilka latek juz minelo)dzielic sie jego widokiem do latwych nie nalezy.Boze chyba hormony mi szleja bo az mi sie lezka zakrecila w oku.Dzieki wielkie !!!
Figunia super ,tak trzymajcie jak najdluzej :)

Dzieki wielkie dziewczynki za slowa otuchy.Ciezko jest komus pokazac to co w tobie najgorsze.Mimo ze sie do tego widoczku przyzwyczilam(bo kilka latek juz minelo)dzielic sie jego widokiem do latwych nie nalezy.Boze chyba hormony mi szleja bo az mi sie lezka zakrecila w oku.Dzieki wielkie !!!
Figunia super ,tak trzymajcie jak najdluzej :)

nie przesadzaj , ja mam koleżankę która ma gorsze rozstępy po jednym i co chwila bebzolek pokazuje, jest dumna że to jej bebzolek ,po jej synku. A po za tym , to ci w przytulankach z chłopek nie przeszkadza ;-D a z tego co wszystkie wiem crezy mama ma wzięcie u swojego męża :-D :p

reklama
Hej dziewczyny....:(
byłam ostatnio na badaniach a tam waga... w domu jej nie mam, ale powiem wam co mnie zszokowało... 4 kg w miesiąc..
już mam 9-10 kg więcej a jeszcze 2,5 miesiąca.. lekarz mi mówił, że dużo mam płynu owodniowego, a dzidzia waży 1100 gram.. nie czuje się na 70 kg..
jak u was to wyglada?

Do góry