reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Margoz sliczny zgrabny brzuszek :-)

Brzuszki nam rosna :) wczoraj wrocilam z Glasgow, nie bylo mnie tydzien i moj Ch stwierdzil ze mam wiekszy brzuszek :tak: ja sama tego nie zauwazylam, mi sie po prostu wydaje ze jazda pociagiem przez 5 godzin swoje zrobila :-D no i do domku dotarlam wieczorem a na wieczor zawsze brzuszek wiekszy ;-)

Dziewczyny sliczne brzuchy male i duze.Najwazniejsze ze zawartosc zdrowo nas kopie.
Odnosnie sprzatania to tez sie moge dolaczyc bo juz wiem jak to jest i ile czasu zajmuje ogarnac wszystko po 3 chlopach i 2 psach.Moj domek ma 200m2 powierzchni mieszkalnej plus planujemy wykonczyc jeszcze piwnice na plac zabaw dla dzieci(kino i gry typu wii) na zime i silownie dla taty.Jak sie uda to dojdzie mi jeszcze nastepne 93m2 podlogi do odkurzania.Takze uwierzcie mi znam smak sprzatania takiego domku po 3 chlopach.Powodzenia i duuuzo energii bo bedzie Wam potrzebna ;)

nasz ma wlasnie 280m2 i to jest bez piwnicy plus prawie wszedzie podlogie, takze znam ten bol sprzatanie, dlatego juz nie sprzatam, najelismy sprzataczke bo to tragedia!

Super brzuszki, Monia bardzo malutki twoj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
świetne fotki i brzuszki :)
Pstrykajcie jak najwięcej pamiątek z tego pięknego czasu.
a to moja sesyjka z syneczkiem :)
Nie wiem na ile zdaje sobie sprawę o co tu chodzi z tym brzucholem
ale jak się pytam gdzie jest mały dzidziuś to juz wie, pokazuje brzuch i sie przytula.
a duży dzidziuś to on :)

23tydzienbobo2b.jpg

Nixie zgrabna z Ciebie mamuska.Odnosnie Dorianka to naprawde bedziesz sie niedlugo musiala odpedzac od "synowych"
Margoz sliczny ,jedrny,okraglutki brzunio_Och juz nie moge sie doczekac lutego...
Anja widze ze tez masz chalupke w stylu usa 280m2 plus piwnica to sporo floterowania(colonial nie??).Ja nie mam i nie bede miec pani do pomocy.Nie lubie jak mi sie obcy kreci po domku i cos przestawia.Wole sama.Nawet jak tatus chodzi i czegos niby szuka to mnie szlag trafia.Chyba bym nie wyrobila z obca baba.

Ostatnia edycja:
dziękujemy za komplementy :)
ale to mały łobuz jest..
Na jednej fotce tam na dole widać te sine czółko po tym upadku co ostatnio pisałam,
ale i tak mu fajnie schodzi.

reklama
Ja mam fajna sprzataczke w Londynie , polka, sprzata jak jestem w domu w sumie nie czuje ze ona jest obca osoba, chcielismy zeby sprzatala w notts tez ale za duzo zachodu, wiec szukam kogos z okolic Nottingham, Jakby ktoras z was znala kogos dajcie znac :-) (ja wole Polki, angielki beznadziejne sa jezeli chodzi o sprzatanie)

Nixie super sesja, przystojniak ci rosnie :-)

Do góry