reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

Bułeczka witaj wśród nas widzę że poród masz między 2 a 10 lutym to tak jak ja;) Miałam mieć 11 lutego a wyszło że na 2 luty także mamy podobny termin;D Wrzucaj zdjecie brzuszka chetnie pooglądamy;D

reklama
Dzięki za miłe powitanie!!!
Zdjęcie wrzucę na pewno w przyszłym tygodniu bo postanowiłam zrobić sesję z brzuszkiem!!
Rutkosia super że wiesz że chłopczyk!!!

witaj Buleczko :)
dzieki dziewczyny za mile slowa, mi tez brzusio sie bardzo podoba, ale wiem ze jest dosc duzy i moja waga tez :) jak mi sie uda to wsatwie wam dla porownania fotke z przed ciazy, same zobaczycie ja ja szybko uroslam, ale mam nadzieje ze teraz juz bedzie powolutku a wy zaczniecie miec duze i widoczne brzuszki.... :)
Figa- twoj brzuszek jest imponujacy i taki fajny.... :)

Bułeczka

Tutaj sobie utwórz suwaczek:
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
(mozesz korzystać tez z innych stron)

skopiuj link który dostaniesz do suwaczka następnie

u góry strony masz ciemnozielony pasek z napisami "Twoje Wiadomości, Twój Profil, Ustawienia.."
Musisz:
1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w tabelce w dziale trzecim "Moje ustawienia " na 4 pozycji wejdź "edytuj sygnaturę"
2. i tam wkleić adres suwaczka w okienko wyglądające jak okienko do napisania postu
3. nastepnie kliknij "zapisz sygnaturę"

proszę nie faworyzować, bo będę zazdrosna :rofl2::rofl2::rofl2:

dostałam płytę Celine Dion dla bobaska, naprawdę ładne piosenki
dla wszystkich mamuś chłopców:

[video=youtube;Rt1PSqivsyM]http://www.youtube.com/watch?v=Rt1PSqivsyM[/video]

reklama
Do góry