reklama
witaj Buleczko
dzieki dziewczyny za mile slowa, mi tez brzusio sie bardzo podoba, ale wiem ze jest dosc duzy i moja waga tez jak mi sie uda to wsatwie wam dla porownania fotke z przed ciazy, same zobaczycie ja ja szybko uroslam, ale mam nadzieje ze teraz juz bedzie powolutku a wy zaczniecie miec duze i widoczne brzuszki....
Figa- twoj brzuszek jest imponujacy i taki fajny....
dzieki dziewczyny za mile slowa, mi tez brzusio sie bardzo podoba, ale wiem ze jest dosc duzy i moja waga tez jak mi sie uda to wsatwie wam dla porownania fotke z przed ciazy, same zobaczycie ja ja szybko uroslam, ale mam nadzieje ze teraz juz bedzie powolutku a wy zaczniecie miec duze i widoczne brzuszki....
Figa- twoj brzuszek jest imponujacy i taki fajny....
Bułeczka
Tutaj sobie utwórz suwaczek:
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
(mozesz korzystać tez z innych stron)
skopiuj link który dostaniesz do suwaczka następnie
u góry strony masz ciemnozielony pasek z napisami "Twoje Wiadomości, Twój Profil, Ustawienia.."
Musisz:
1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w tabelce w dziale trzecim "Moje ustawienia " na 4 pozycji wejdź "edytuj sygnaturę"
2. i tam wkleić adres suwaczka w okienko wyglądające jak okienko do napisania postu
3. nastepnie kliknij "zapisz sygnaturę"
Tutaj sobie utwórz suwaczek:
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
(mozesz korzystać tez z innych stron)
skopiuj link który dostaniesz do suwaczka następnie
u góry strony masz ciemnozielony pasek z napisami "Twoje Wiadomości, Twój Profil, Ustawienia.."
Musisz:
1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w tabelce w dziale trzecim "Moje ustawienia " na 4 pozycji wejdź "edytuj sygnaturę"
2. i tam wkleić adres suwaczka w okienko wyglądające jak okienko do napisania postu
3. nastepnie kliknij "zapisz sygnaturę"
reklama
sunshine79
Fanka BB :)
Figa , Ewelinka ladne brzuszki :-) u mnie jeszcze tak bardzo nie widac, choc powoli brzuszk rosnie, wrzuce jakies zdjecie jak wroce z wakacji :-)