reklama
hehe dobre.
Moj malz jeszcze jak bylam w ciazy powiedzial ze jak zostane gruba po porodzie to sie ze mna rozwiedzie. Jak tak mowi to mu zawsze odpowiadam ze wszystko mi jedno byle pienadze co miesiac na moje konto przelewal.;-)
Mój jeszcze przed ślubem ustalił granicę 100kg - jeśli kiedykolwiek przekroczę - rozwód.
Delfin_ONA
Fanka BB :)
Mój jeszcze przed ślubem ustalił granicę 100kg - jeśli kiedykolwiek przekroczę - rozwód.
to i tak był wyrozumiały ;-) he he ojj ci faceci
ligotka
U mnie to na szczescie maz ma problemy z kg wiec do mnie nic nie mowi bo wie ze wypomne mu jego brzuszek
ja mam kilo mniej niz przed ciażą ale wygląd brzucha pozostawia wieeeele do życzenia niestety :/ zdałoby się jeszcze z kilka kilo zrzucić, ale i tak się cieszę bo w pewnym momencie myślałam, że już zostanę na zawsze w spodniach dresowych
Ja ważę 3 kg mniej niż miesiąc temu, czyli obecnie jest 53 kg. Nie robię nic specjalnego a dalej chudnę, nie chcę już ważyć mniej bo będę źle wyglądać, poza tym już wszystko na mnie wisi...Sukienkę na wesele miałam w rozmiarze 36 a i tak była za duża.
ligotka
Suseł mam ta sama wage, wisza na mnie wszystkie spodniczki z zeszlego roku, ale ja tam sie w sumie ciesze bo wiem ze jak skoncze karmic to szybciutko wroce moja slabosc do wieczornego piwka i chipsow mnie gubi
polis1010
Leniuszkowa mama
Matko 53 to ja chyba ostatni raz z 10 lat temu wazylam Teraz to mi sie marzy 55 ale nie kazde marzenie sie spelnia-niestety
reklama
Ja kiedyś ważyłam nawet 49 kg ale wtedy to był ze mnie szkielet... te 53 kg to w sumie w sam raz, brzucha nie ma wcale, najbardziej się cieszę że w nogach i biodrach mam mniej niż przed ciążą bo teraz to wszystkie spodnie mi tam zwisają