asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
ja już wróciłam do wagi z przed ciąży, oponka mi jeszcze zostala mała po cesarce, ale co ciekawego w 7 tyg po dostałam okrs (chyba) tydzien przerwy i nadal mi leci ;/ już 2 tyg ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to nie okresja już wróciłam do wagi z przed ciąży, oponka mi jeszcze zostala mała po cesarce, ale co ciekawego w 7 tyg po dostałam okrs (chyba) tydzien przerwy i nadal mi leci ;/ już 2 tyg ;/
tylko się załamać.Same laski,co jedna to lepsza.
Ja ważę 66 kilo ciągle a mam tylko 165.Nie muszę ważyć 50 ale jak te 6 zgubić
Kurtki letnie nie dopinają się w biuście i na brzuchu,brakuje kilku cm,to te kilosy
Ze spodniami ok,bo rozmiar 28/29 noszę i nie jest zle.
tylko się załamać.Same laski,co jedna to lepsza.
Ja ważę 66 kilo ciągle a mam tylko 165.Nie muszę ważyć 50 ale jak te 6 zgubić
Kurtki letnie nie dopinają się w biuście i na brzuchu,brakuje kilku cm,to te kilosy
Ze spodniami ok,bo rozmiar 28/29 noszę i nie jest zle.
Ewusia31 margoz, kochane kobitki jakieś 3 miesiące temu urodziłyście dzieci więc macie prawo nie dopinać się tu i tam... dajcie sobie więcej czasu, na pewno wrócicie do formypodaję ci rękę, nie jesteś sama ))