reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

czy macie może problem z cerą?karmię piersią i odkąd połóg się skończył wyskoczyły mi krostki i użeram się z nimi już z 3 tygodnie, raczej nie jest to uczulenie bo nigdy nie miałam z tym problemu

reklama
ja myśle że to właśnie przez hormony, ja za to jeszcze zadnych kropeczek nie mam ale masakrycznie mi włosy wypadają - normalnie garściami, a do tego maluch mi je jeszcze dodatkowo przezedza wyrywając je nagminnie :/

Suseł-wow,zazdroszczę

Mi to chyba już poniżej 66 waga nie spadnie,zmniejszyły sie biodra i jeszcze bardziej widać brak talii:wściekła/y:
Sporo w tym mojej winy bo:
-nie ćwiczę,
-odżywiam się dobrze...

Problemy z cerą tez mam,syfki jak u nastolatki:):p

A mi się waga popsuła i pokazuje 6kg mniej :) Przez chwilę nawet zdążyłam mieć nadzieję, że może wcale się nie popsuła, ale mąż pozbawił mnie złudzeń - jemu też pokazała 6kg mniej ;)

A ja schudłam prawie 2 kg! I 2 cm w pasie mniej!!!:-D Ale ćwiczę nieco i z wózkiem dużo biegam. Jeszcze kolejne 2 i będę zadowolona. Kupiłam sobie na to konto spodnie, spódnice i parę bluzeczek, hihihi;-)

A ja jestem na diecie składającej się głównie z ryżu, mięsa (bez kurczaka i wołowiny) jabłek... mała miała wysypkę i nic nie pomagało więc wzięłam się za siebie żeby jej zeszło no i pomogło a mi waga w ciągu tygodnia spadła prawie o 3 kg. Ważę 63,5 kg widzę jak mi sadło zanika i bardzo się cieszę a i malutka ma ładniejszą buzię. Zamierzam jeszcze być na ryżu jakiś czas bo efekty są mobilizujące.

reklama
A ja jestem na diecie składającej się głównie z ryżu, mięsa (bez kurczaka i wołowiny) jabłek... mała miała wysypkę i nic nie pomagało więc wzięłam się za siebie żeby jej zeszło no i pomogło a mi waga w ciągu tygodnia spadła prawie o 3 kg. Ważę 63,5 kg widzę jak mi sadło zanika i bardzo się cieszę a i malutka ma ładniejszą buzię. Zamierzam jeszcze być na ryżu jakiś czas bo efekty są mobilizujące.

To jakieś witaminy chociaż łykaj, bo jeszcze trochę, a razem z wagą polecą Ci włosy i zęby.

Do góry