reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

rsz, ale śliczny brzuszek, malutki, ale już widać, że ciążowy :D

Ja na szczęście JESZCZE nie mam problemów z niczym. Przy zakłądaniu butów, nogę podnoszę na szafkę, żeby się nie schylać do podłogi, ale tak to akurat zawsze robiłam ;p z boku na bok przkręcam się bez problemu, wstawanie z pozycji leżącej to też nie problem, chodzę chyba normalnie :D Jedyne co mi dokucza to zadyszka przy wchodzeniu po schodach, naszczęście mieszkam na 1 piętrze :)

reklama
Rsz no jak pięknie rośnie :-D
Kasiunia mi ciężko kozaki założyć muszę na siedzaco i tak mi ciężko :p
Majka ja tak od dawna chodzę :p
Milka u mnie to samo :p
Mam też problem z goleniem ;-) wspomagam się lusterkiem :p U mnie brzuch i biust jest już spory i ciężko mi ze wszystkim, zbieraniem zabawek, sprzątaniem itd no i plecy bolą mnie bardzo

Kitki tu chodzi bardziej o chęć pomocy córci a jaka zadowolona jest, kiedy jesteśmy w gościach i ją chwalą że mamusi pomaga...
W poprzedniej ciąży rodzilam we wrześniu i do końca malowałam sobie paznokcie u nóg :tak:

Ja zaczynam mieć problem z wstawaniem z pozycji leżącej, a wystarczy, że poleżę na plecach 5 min to łapie silny ból kręgosłupa. To moja pierwsza ciąża, wszystko jest nowe, zastanawiam się tylko co będzie później :laugh2: Jak staruszka się czuję momentami :-p

Moj brzusio 28tydz
ImageUploadedByForum BabyBoom1452014486.702628.jpg
:) zdjęcie u córci w pokoju jak zwykle na ciemnym widać ze lustro brudne :) moja mała ma 8lat i czasem sie maluje mazidlami dla dzieci :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452014486.702628.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452014486.702628.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 415
Marzenka no wez i po co mnie zawstydzasz ? Super zgrabny brzuszek az nie wieze ze 3 ciaza ! Pieknie wyglafasz wgapialam sie z minute w to zdjecie

reklama
Zgrabny brzusio ale tez masz dosyć nisko czy mi sie wydaje. Bo mój tez tak nisko ze go na kolanach trzymam ;)

Do góry