reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Marzenka jaka zgrabniutka jesteś. I brzuszek piękny.
Ja to nie wiem jak dotrwac do końca kwietnia. Wszystko juz przychodzi mi z trudem- golenie, schylanie się, brzuszek przeszkadza. Z córcia to i golilam się i malowalam paznokcie u stóp a teraz ledwo chodzę i sapie:(

Klaczek ja dziś nawet z mężem rozmawiałam na ten temat...brzuszek wystaje i raz ze trzeba uważać a dwa to ciężej wszystko robić...dziekuje Bogu za moja obecna kondycje ..ja jeszcze pracuje ..nie wiem jak dam radę do porodu ale narazie w pracy mam więcej energii niż w domu;) nic a nic mnie nie boli czasem jak sie w pracy przesile to łupie w krzyżu :) a tak naprawdę swietnie sie czuje ...ze schylaniem tylko ciężej ..dziś mam wolne ..wysprzątałam dom i czekam az najdzie mnie ochota na porządki w szafach [emoji51]

ja się golę tak "na oko" ale sprawdzam lusterkiem, malowanie paznokci u stóp to dla mnie męczarnia
Marzenka piękna piłeczka chyba podobno do mojej albo ja mam największy brzuchol z was, będę mieć najwiećej roboty ze zgubieniem go :p no i ty szczuplaczek jesteś !! No i faktycznie masz niżej brzuszek bo ja mam taki aż od biustu :p
Kłaczek u mnie dokladnie to samo

Hah Klaudyna też się gole na oko :-D nie mam takiego malego lusterka więc tylko ręką macam czy w miarę ok ;)
Marzenka brzusio piękny:) no i zazdroszczę Ci energii bo mnie się pomału odechciewa wszystkiego ;)
To mój dzisiejszy brzuchol
766b0d5c157d15a5b23f4d7609f1b2f9.jpg

Mój M. stwierdził ze teraz to już jestem prawdziwą murzynką bo taką mam pupke dużą... Myślałam ze go walne... ;)

reklama
Do góry