reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga

reklama
xmamuśka, a co tam- święta są w końcu raz w roku! trzy kilogramy w te czy nazad.... ja się nawet nie ważyłam, zobacze ile ważę dopiero u gina- tak to sobie urządziłam co by się nie wkurzać;-) .Dobrze, że rodzimy po świętach, to chociaż nie ominęły nas te wszystkie pyszności. przy karmieniu raczej niewiele rarytasów jest dozwolonych :no:

aph, ojej...no to rzeczywiście jest się czym chwalić...gratulacje...:tak:

ja po świętach (dziwne bo to przez 3 dni....:baffled:) miałam 2,5 kg dodatkowych...a dziś patrzę , ze już 1 kilograma nie ma.....być moze ten 1 kg. "nosiłam" w żołądku od świąt....????? No ale zjadłam sama 4 czekolady...każdego dnia po jednej...pierwszy raz w życiu coś takiego mi się zdarzyło.....

no Aph, to z Ciebie teraz prawdziwa laska! Pewnie nawet nie widać że w jakiejś ciąży byłaś;-) Nic tylko pozazdrościć:-D

reklama
Do góry