reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga

reklama
Elma ... no co ty ... to ile ty przytyłaś, jeśli po porodzie ma ci zostać 20 ;-)

Lorien ..... no ja liczę, że połowy sie pozbędę na RAZ :-D

Aph gratulacje, super:-)Ja też po wyjściu ze szpitala straciłam coś 9kg(byłam cały tydzień i do tego nie miałam apetytu..) i zostało mi jeszcze 6.Czyli wystarczy jakby się przytyło 9kg;-);-)no ale muszą być jeszcze zapasy na karmienie:-D

nie no bez przesady .... jak do 3 miesięcy tyle miałabym schuść to by mi się nie zdążyła skóra zbiec ..... :-)
tak do pół roku i na lato laska z wózkiem .... to mi pasi :-)

Elma ... no co ty ... to ile ty przytyłaś, jeśli po porodzie ma ci zostać 20 ;-)

Lorien ..... no ja liczę, że połowy sie pozbędę na RAZ :-D

Strasznie DUŻO:zawstydzona/y: (30!!!:sick:). Daję sobie czas na zrzut tego nadmiaru do końca czerwca ale zobaczymy, mam nadzieję że Maleńka to ze mnie wyssie no i praca w stajni na pewno pomoże (To najlepszy fitnes i do tego za darmo) a zanosi się na to że będę musiała pomagać Olemu bo na przyszły sezon szykują się dwie pełne stajnie czyli jakieś 10 koni (będzie kasa:-D)

reklama
Do góry