reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga

reklama
Waga spadla, ale brzuch zostal. :eek: Mam taki smieszny teraz. U gory do pepka nie mam brzucha, a na dole taka oponka mi zwisa. :baffled: No ale damy rade, to dopiero tydzien jak urodzilam.
Jedno jest pocieszajace ze wchodze w spodnie sprzed ciazy. :tak: Sa troche bardziej upiete na brzuchu, ale sie dopinam.

MariaOla i cale szczęście :-) bo i ja mam już dość. Po 10 stycznia moj maż zaczyna znowu mecze wyjazdowe, wolałabym wiec mieć juz porod za soba do tego czasu.
Śmiejemy sie, że Zuzka sie urodzi 3 stycznia, bo moj mąż jest z 3 czerwca, a ja z 3 sierpnia :-)

Ja wprawdzie mam termin na jutro, ale coś czuję, że urodzę 13 stycznia. Bo u mnie wszystko się plącze koło tej 13-tki :tak:
Się okaże

Lorien, ja mam termin na 13! Fajnie by było sypać się razem- wysyłałybyśmy sobie eski, a co! W kupie raźniej:-D

reklama
Do góry