reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga

Hmmm ciekawe Xmamuska ile w tym prawdy. Ale ponoć każde następne dziecko jest większe od poprzedniego, ale w dorosłym zyciu, a jakie się rodzi nie słyszałam. Moja miała tydzień temu 3300 więc jak się urodzi w terminie to według tych wyliczeń może mieć koło 3900.

Skakanka jestem taka zła że nie wiem :-D:-D:-D

reklama
Xmamuśka jak na razie Martusia jest mniejsza niż Natalka na tym etapie:confused:np rzynajmniej na usg tak wychodzi.A 3900 to duża Sandrunia była:tak:

Emilka miala 3500 na usg ide dopierow ptzyszlym tygodniu i ejstem ciekawa i Lena wazy:tak:
Ja jak sie urodzilam mialam 2150 kg a moja siostra urodzona 4 lata pozniej 4300 kg nie mam pojecia jak ja mama urodzila bez znieczulenia :-D :-D

Ja to kurczaczek malutki byłam - 2400 - przyszłam na świat 3 tygodnie po terminie, za pomocą cięcia cesarskiego.

Lorien i niewiem czego się ukrywasz ....... za dwa tygodnie na bank cię dogonię :-) od początku idziemy łeb w łeb .... zawsze mi brakuje 2 kg do ciebie, ale też o 2 tygodnie jestem do tyłu, więc <peace> :cool2:

Ja się urodziłam w 40 tc i ważyłam 3020g i byłam największym głodomorkiem na oddziale, w efekcie czego nie spadłam z wagi jak reszta dzieciaczków, a po 3 dniach w szpitalu przytyłam i na wypisie mam już wpisane 3300 g :-)

reklama
Ja się urodziłam o czasie (tak mam wpisane w książeczce zdrowia dziecka), poród był prawidłowy i miałam 3350 gram i 53 cm. Moja mama nie pamięta ile dni po terminie to było, ale na pewno po terminie ;-) Natomiast Maciek 3800 gram i miał 57 cm :szok:

Do góry