reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga

Jak byłam na ostatniej wizycie u gina, tj. 20 września to ważyłam 57,04 kg. Przed ciążą ważyłam 54 kg, a później schudłam do 52 kg. Jakby nie patrzeć to i tak niewiele przytyłam. Największym moim sukcesem wagowym było przybraie 1 kg w ciągu 3 tygodni. Ale to się zdażyło tylko raz :-D

reklama
No faktycznie Monika bardzo mało przytyłaś:confused:Jak Ty to robisz?Elżbietka 5kg to przecież też niewiele.Ja przytyłam już 7,5;-)w sumie chyba tyle samo przybrałyście...Dla mnie jedzenie to teraz jedyna przyjemność w życiu...właśnie wcinam kremówkę...:-p

reklama
Do góry