reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga

Skakanka jestem, te forum, to ostatnio caly moj swiat, a od dzisiaj to juz chyba tylko ono mi zostanie, bo mnie lekarz w domu na dobre uziemil. Jestem na l4 od 3tc i juz do glowy dostaje, ile mozna siedziec w domu. :wściekła/y:

reklama
Aph a jakie masz to rozwarcie wewnętrzne czy zewnętrzne? Ja miałam zewnętrzne na opuszek palca właśnie. Teraz rozmawiam z mamą, ze jak jest szyjka na 4cm czy 3cm to nie trzeba pessara...mama mówi,że na opuszek to jest żadne rozwarcie i nie ma się co tym w ogóle przejmować...

Dziś usłyszałam od życzliwego wujka:-D,że mam za mały brzuch. Mogłam mu powiedzieć,że za to on ma za duży,że też ja nie wpadnę na nic mądrego o czasie;-)

Skakanka podejrzewam, ze zewnetrzne, bo stwierdzil to podczas zwyklego badania. A dopiero potem na USG mierzyl szyjke i miala 2,56cm. :wściekła/y: Ale na USG jak mi pokazywal, to z drugiej strony szyjki mialam takie V,wlasciwie to juz jest chyba ten kanal przez ktrory dziecko wychodzi. I powiedzial, ze to tez jest niedobrze, bo to powiino byc plaskie. :-(

ja wroce do wagi:happy: Xandi tro mnie pocieszylas ,a juz myslalam ze tylko ja w takim tempie sie rozrastam,w ciagu 6 tygodni 5,5kgwiecej:szok: ,chyba musze sie powoli do tego przyzwyczajac:laugh2:

przeczytalam caly watek styczniowych mam dotyczacy powrotu do wagi i wiekszosc naszych "starszych siostr" do swojej wagi wrocila juz w lutym czy w marcu ;-) to naprawde bardzo pocieszajace ;-) aha wyczytalam tam tez ze wiele dziewczyn przytylo az 20 kg i wiecej... wiec jeszcze troche przed nami hehhehhe ;-)

reklama
Do góry