reklama
góralka
Fanka BB :)
Przemyślałam sprawę i naprawdę wydaje mi się coś nie tak z tą moją wagą, nie poszło ani w obwód brzuszka ani w biodra, z pewnością mam mniej ruchu, ale dieta bez zmian. Do tej pory przybierałam odpowiednio po 1 - 1 - 0 - 2 - 2- 1 - i nagle 4. Co o tym myślicie?
dorotak
Pola 30
Fan(ka)
Góralka, wyluzuj. Jeśli czujesz się dobrze, to nie ma z czego tragedii robić. Mi waga skacze jak oszalała. a to + 2 kg, a za 2 dni minus 2kg. Jakbym się miała tym przejmować, to chybabym osiwiała...tfu,tfu.
Tyjemy-to normalne. W różnym, czasem wariackim tempie. Już w którymś wątku pisałam, że my-Polki jesteśmy zbyt obeznane z tematem. Wiemy za dużo i niepotrzebnie się przejmujemy. Przyjmij za pewnik, że tak ma być i do przodu.
Ja np. nie mogę (czytaj nie chcę) powstrzymać się od jedzenia słodyczyt. Po każdym posiłku wpieprzam, (bo inaczej tego nazwać nie można): delicje, ptasie mleczko, chałwę, miśki gumowe i ...co sobie będę żałować??? Nie dość, że i tak grube jesteśmy to jeszcze sobie przyjemności odmawiać?
Tyjemy-to normalne. W różnym, czasem wariackim tempie. Już w którymś wątku pisałam, że my-Polki jesteśmy zbyt obeznane z tematem. Wiemy za dużo i niepotrzebnie się przejmujemy. Przyjmij za pewnik, że tak ma być i do przodu.
Ja np. nie mogę (czytaj nie chcę) powstrzymać się od jedzenia słodyczyt. Po każdym posiłku wpieprzam, (bo inaczej tego nazwać nie można): delicje, ptasie mleczko, chałwę, miśki gumowe i ...co sobie będę żałować??? Nie dość, że i tak grube jesteśmy to jeszcze sobie przyjemności odmawiać?
Pola fajnie jest przejsc sie po ptasie mleczko co??
Goralka a myslisz ze ile twoja dzidzia juz wazy ja stawiam ze cos 1,7kg wiec o co ty sie przejmujesz tylko jeszce dwa miesiace w zasadzie na tycie wiec co miesciac 4 i bedzie ok???
Goralka a myslisz ze ile twoja dzidzia juz wazy ja stawiam ze cos 1,7kg wiec o co ty sie przejmujesz tylko jeszce dwa miesiace w zasadzie na tycie wiec co miesciac 4 i bedzie ok???
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
gorlaka mozliwe niestety ja tez najwiecej przytylam na w 6-7 miesiacu. ale co tam - jakos to zrzucimy sama mam juz +14 kg, chociaz wcale sie nie objadam specjalnie :
góralka
Złote kobietki jesteście, dziękuję za te wszystkie dobre słowa, uspokoiły mnie, choć muszę przyznać, że nie obawiałam się o moje wymiary, a raczej o jakie choróbsko typu stan przedrzucawkowy, bo mam kilka symptomów, a gin mi nie bada ani cukru ani białka w moczu. Dla ostatecznej pewności sama sobie zlecę te badania i będzie po krzyku.
Góralka, badanie ogólne moczu wystarczy, żeby określić czy z białkiem ok.
Ja z kolei zastanawiam się co się ze mną dzieje, bo jak do tej pory 18kg na +, ale za to od 4,5 tyg waga stoi.. teraz to w ogóle pewnie spadnie, bo złapałam jakieś chorubsko, które atakuje mi żołądek..
Ja z kolei zastanawiam się co się ze mną dzieje, bo jak do tej pory 18kg na +, ale za to od 4,5 tyg waga stoi.. teraz to w ogóle pewnie spadnie, bo złapałam jakieś chorubsko, które atakuje mi żołądek..
reklama
przytyc niestety trzeba w ciazy wiecie tkanaka odklada sie do karmienia dzidzi ale po porodach szybko nam spadnie (tak sie pocieszam) teraz podobno jest okres w ktorym przyrost masy jes najwiekszy no i do swoich wag dodajcie dzidzie wody plodowe rosnaca macice lozysko powiekszajace sie piersi co w rezultacie daje niewielki przyrost waszej wagi wlasnej grunt to poprawianie sobie humoru
Podziel się: