Ewa widac ze nerwy masz pod kontrole przeciez za niedlugo slub mamnadzieje ze nie zapomnisz i przyslesz zdjecia...ja do swojego podchodizlam z smiechem i nie wiem czy mi to na zdrowie wyszlo..?? ale coz nastepny bedzie inny!!! Ewie tego nie zycze wysztkiego naj-------- na nowszej drodze zycia..!!!! ;D ;D ;D
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Górlanka-nie bądź świnia i się podziel z mniej obdarzonymi przez naturę koleżankami. Przeslij kilka cyckowych centymetrów na maila ;0
Mi cholera, wczoraj po prysznicem wypatrzylam, w nogi poszło!!! Skandal. A takie ładne były...z Kurpiowszczyzny A teraz jak słoniątko wyglądam....
Mi cholera, wczoraj po prysznicem wypatrzylam, w nogi poszło!!! Skandal. A takie ładne były...z Kurpiowszczyzny A teraz jak słoniątko wyglądam....
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Pola - mi oprocz dzidzi, to chyba wszystko poszlo w uda!!! normalnie mam giganty
monikak_80
Fanka BB :)
A ja mam przerost cycuchow jak goralka. czuje sie jak mleczna krowka hihih i mam juz fotki tyle ze jestem na meza kompie i nie wiem jak je zedytowac bo ma appla. eh blondynka....
góralka powiedz a jak Ty zważyłaś cycuchy, rzuciłaś je na wagę ? ;D Mnie też sporo poszło w tej ciąży w biust i właśnie na te 9 kg na plus chciałabym wiedziec ile z tego to górne partie. Chociaż jak popatrze na siebie to narazie wszystko w normie cycki były małe to teraz są w sam raz, troszkę w uda i biodra , nawięcej chyba w brzuch. Tylko twarz jak była drobna taka jest nadal i szyja też nic nie przybrała ale z tego akurat jestem zadowolona że nie puchnę na twarzy.
Ja jestem przerażona tym co może stac się z moimi cycuszkami . Już przed ciążą wygladałam jak mleczarka ( nosiłam 75C , czasem D - w zalezności od producenta bielizny ) .
Oprócz coraz ciemniejszych brodawek , nie zauważyłam żadnych zmiam - mimo , że to już 28 tydzień ciąży , więc jak nagle zachce się im rosnać ( ojojoj ) ... mój kregosłup może tego nie wytrzymac
Na wadze też dużo nie przybrałam ( przypuszczam , że trafne będzie tu okreslenie JESZCZE ) - 28tc i 6,5 kg. na plusie - nio ale coś za coś :
nie jem słodyczy ( co bardzo boli ) : jak mam ochotke na coś słodkego biorę w łapkę bananka , jabłuszko lub suszoną śliwkę - i wiecie co ??? DZIAŁA ! Pewnie jest to kwestią silnej woli i wytrenowania organizmu - mój na szczęście dał się wyćwiczyć
Białe pieczywko też staram się zastępować ciemnym pełnoziarnistym - hmm ... po pewnym czasie nawet zaczyna smakować .
Oprócz coraz ciemniejszych brodawek , nie zauważyłam żadnych zmiam - mimo , że to już 28 tydzień ciąży , więc jak nagle zachce się im rosnać ( ojojoj ) ... mój kregosłup może tego nie wytrzymac
Na wadze też dużo nie przybrałam ( przypuszczam , że trafne będzie tu okreslenie JESZCZE ) - 28tc i 6,5 kg. na plusie - nio ale coś za coś :
nie jem słodyczy ( co bardzo boli ) : jak mam ochotke na coś słodkego biorę w łapkę bananka , jabłuszko lub suszoną śliwkę - i wiecie co ??? DZIAŁA ! Pewnie jest to kwestią silnej woli i wytrenowania organizmu - mój na szczęście dał się wyćwiczyć
Białe pieczywko też staram się zastępować ciemnym pełnoziarnistym - hmm ... po pewnym czasie nawet zaczyna smakować .
Ja silna WOLE ZAMEKAM W PIWNICY ZEBY JEJ TROCHE PRZESZLO jak mi odmawia czekoladek..mniam uwazam ze jak dziecko chce czekolady to cos w tym jest na forum www.noworodek.pl jest artykul ze mamy ktore w ciazy jadly czekolade maja weselsze dzieci--co Wy na to? : ;D
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Gufi-co do naszych ogromniastych nóg-grunt to dobra podstawa, nieprawdaż?
Wszystkie "wielkocyckie"-zazdraszczam Wam! Czekam, jednak do porodu, może w okresie karmienia przybędzie??
Anita-podziwiam silna wolę, jadnak....Lucyann-wierze, w co piszesz wpieprzam tyle czekolady, że moja Mała, chyba zosta nie klownem
POzdrawiam i biore sie za nauke języka
Wszystkie "wielkocyckie"-zazdraszczam Wam! Czekam, jednak do porodu, może w okresie karmienia przybędzie??
Anita-podziwiam silna wolę, jadnak....Lucyann-wierze, w co piszesz wpieprzam tyle czekolady, że moja Mała, chyba zosta nie klownem
POzdrawiam i biore sie za nauke języka
Podziel się: