reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A u mnie leci w dół, od czasu jak urodziła się Oliwka poleciało już 15 kg, czyli jeszcze z 5 kg i będzie całkiem całkiem ;-) .
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Ważyłam się wczoraj i z 9 kg które mi zostały po porodzie, zostały mi już 4. uff . Raczej schudne tyle albo i więcej przez tę dietę przymusową bo Konrad ma alergie. Gdyby nie to to codziennie pozerałabym ciasteczka, a tak to z słodkiego podjadam od czasu do czasu rodzynki. Wogóle jakoś mam mniejszy apetyt jak sobie pomysle że mam ochote na jajeczko, albo mleczko i nie moge to juz mi sie nie chce za bardzo jeść.
U mnie też waga zjeżdza w dół:-) jak do tej pory bez specjalnego odchudzania,po prostu jem mało ale często i chyba to działa, bo do wagi sprzed ciąży muszę jeszcze 3 kg zrzucić. Niestety mój brzuch nie wygląda za fajnie więc zaczełam już ćwiczyć. Mam nadzieję tylko że mój zapał szybko nie zniknie.
Ja naszczescie juz nic nie musze zrzucac a nawet mam jeden kilo mniej niz przed ciazaniestety mam problem jak kazda z was tez brzydki brzuch...a do cwiczen jakos mi sie nie pali moze beda one moim noworocznym postanowieniem??
Pola 30
Fan(ka)
Uj, kobitki, czy udaje Wam się zrzucić coś jeszcze? Ja do 14 dnia po porodzie z 74 kg. zeszłam do 60 kg. Pięknie, ale...do dzisiaj (jest już 2 m-ce po) waga stoi. POczątkowa była 55,5 kg. Czy myślicie, że to dlatego, że jem jak wariatka?? Tyle prawie razy (oprócz późno wieczornego i wczesnorannego posiłku) co dzidzia?:-)
Hm, brzuch (pomimo, że ćwiczę go, niestety, tylko brzuch, bo na aerobowy trening brak czasu, siły i chęci, dość intensywnie) wygląda jakbym była w 3miesiącu ciąży..czy mi to kiedyś minie?? Proszę o odpowiedź doświadczone koleżanki, lub te, którym udało się pozbyć balastu...
Hm, brzuch (pomimo, że ćwiczę go, niestety, tylko brzuch, bo na aerobowy trening brak czasu, siły i chęci, dość intensywnie) wygląda jakbym była w 3miesiącu ciąży..czy mi to kiedyś minie?? Proszę o odpowiedź doświadczone koleżanki, lub te, którym udało się pozbyć balastu...
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Eh Pola mój brzuch tez ciągle wygląda nieciekawie. I nie moge sobie przypomniec jak to z nim było po pierwszym porodzie. Czasami ćwiczę brzuszki(tak co drugi dzień mi się udaje) ale jakoś nie widze efektów. Pozatym po drugim porodzie pewnie to będzie trwało dłużej Tym bardziej że w pierwszej ciąży miałam malutki brzuszek a w tej...całkiem spory. W każdym razie pocieszam się że do lata jeszcze troche czasu, może zdąże sie doprowadzic do porządku;-)
reklama
kasiajanosz
Zaangażowana w BB
właśnie zszedłam z wagi i mam 49 kg, czyli jeden kg mniej jak przed ciążą . a to dlatego, że w ciąży jako tako nie zgrubłam i przybierałam tylko tyle co moja dzidzia + wody płodowe. swoją wagę odzyskałam zaraz po porodzie bo intensywnie karmiłam cycem i nie oszczedzałam się w domu z sprzątaniem (oj nabałaganił ten mój chłop jak w szpitalu byłam)!
a jedynie co mnie martwi to moj flak czyli brzuch i ta potworna krecha:-( . jak u starej baby normalnie;-) . no i uda....jeden wielki rozstęp. buuuuuuu!
najwyższy czas na ćwiczenia .
a jedynie co mnie martwi to moj flak czyli brzuch i ta potworna krecha:-( . jak u starej baby normalnie;-) . no i uda....jeden wielki rozstęp. buuuuuuu!
najwyższy czas na ćwiczenia .
Podziel się: