reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga

reklama
u mnie waga stoi a brzuch rosnie :) wczoraj kolejne ubrania wyladowaly na wysokiej polce

Goralka ta Twoja szesciesiatka tak fajnie zabrzmiala babinko ;)

my stoimy w miejscu a brzuszek rosnie dzisiaj dzidzia na usg byla taka w pol zgieta chyba musi szybciej rosnac bo mamy malo miejsca
;D

DZISIAJ ZACZAL SIE 21 TYDZIEN CIĄŻY. JESLI CHODZI O WAGE TO IDZIE NIEŻLE BO JUZ TERAZ WAZE PONAD 59 KG. CO WIZYTE PRZYBIERAM SREDNIO 2 KG. BOJE SIE ZE JAK TAK DALEJ POJDZIE TO PRZYTYJE 30 KG. POCIESZAJACE JEST TO , ZE NIE UDCZUWAM TEGO W NOZKACH CZY PUPIE TYLKO BRZUSZEK CORAZ WIEKSZY. POZDRAWIAM TYJACE. MINULKA

Ja waze juz 64, a przedv 58 a to dopiero 21 tydzien. Mnie tez poki co idzie w brzuszek i troche w buzie :) zrobilam sie okraglejsza.

ja juz Dorota sie pogubilam ;) przed ciaza wazylam mniej wiecej tyle co teraz ale schudlam....jeju jaka u nas burza, tak grzmotnelo ze strach...

reklama
juz po burzy...ufff...jak tak blisko grzmotnie to sie boje a sama jestem w domu i maz mi na gg napisal zebym pod koldre sie schowala ;)

Wiec wracajac do tematu tycia to wyglada na to ze jak narazie nic nie przytylam. Ale juz w ciazowe ubranie jest co wlozyc ;)

Do góry