reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga

c.asia28 ale masz jakis przyrost a u mnie D....jak by to delikatnie nazwac....mnie niestety ta kroplowka juz lekarka straszyla...wiec sie zaczynam najdac na sile ale to wcale nie przyjemne jest :mad: :( :( 8) Pozatym witamy nowa osobke u nas.. jezeli moge mowic za reszte... ;D

reklama
Dzisiejsza waga - 53 kg, więc 3,5 na +, drugi tydzień tak samo, ale brzuszek bardzo widoczny.
Lucyann może taka Twoja uroda, a jeśli z dzidziem jest wszystko ok i prawidłowo rośnie, to Ty póki co możesz się cieszyć bo w końcu na pewnoi coś ci przybędzie. Chyba że wyniki będą wskazywały na jakąś anemię, no ale myślę że Twój gin wie co robi.

Jako nowa też się dopisze do tego wątku... Chociaż w przeciwieństwie do Was nie mam czym się chwalić :-[
W trakcie samej stymulacji przybyło mi bagatela 3 kg!!!! A licząc od poczatku ciązy - dzisiaj 23 tc + 8 kg :mad: :mad: :mad:
Chyba będę pózniej płakać.... W pasie bagatela 99 cm...

Uj, Lucyann-wyluzuj. Będzie dobrze.
Leminka-no, no.
A u mnie +3,8. Tyż dobrze ;)
POnieważ centymetr to ulubiona zabawka mojej kotki, więc od powrotu z wakacji zniknął mi z oczu, tym samym nie mam pojęcia ile mam w talii, a ciekawa jestem jak cholera. Talia, jak talia, ale czy również w biodra cosik weszło?? Idę poszukać.

Centymetra nie znalazłam-muszę kupić. Ogromnie jestem ciekawa ile mam w talii i w biodrach na +.
Waga powoli w górę, ale myślę, że planowo, zgodnie z normą. Dzisiaj już +4,3 kg.O, cholera, mój poprzedni wpis był z 11.07, dzisiaj jest 14.07 a ja przybrałam przez 3 dni 0,5 kg.???Leminka, gonię Cię!!!

No ja też 4,5kg+, dzisiejsza waga 54kg. Ale czyje się jak by mi z 10 kilo przybyło ;D i ciężko mi wysiedzieć w te upały w pracy, a jeszcze przed chwilą zepsół mi się wiatraczek, łeeeee.... :mad:

No nieżle mi teraz waga skoczyła ::) 59 czyli jakies niecałe 5 kg na plus po piątkowej wizycie. Ho ho jak tak dalej pójdzie to nie zmieszcze się w 12 kg do końca. A brzuszek ogromny w porównaniu z poprzednią ciążą. Z córką dopiero w 6 miesiącu zaczął się powiększac a teraz to już jest naprawdę jak u ciężarówki ;D

no u mnie nareszcie sie troszke ruszylo +2,5kg ale mnie teraz martwi czy sie zmieszcze w obiecanych 15kg trzeba bedzie pilnowac slodyczy..hihihi a co mi pozostanie na smutne dni wy to i tak chudzielce bo ja teraz waze 70kg duza ze mnie dziewczyna

reklama
Lucyann u mnie teraz też już 70 wybiła! :mad:

Przed stymulacją do zapłodnienia ważyłam piękne 58 kg, przy wzroście 168... Kilka dni przed zrobieniem testu miałam już wskazówkę na 62 kg!!!! Więc nadprogramowe 4 kg wrzuciłam przez samą stymulację hormonalną.... :(
No a ciąża dodała swoje 8 kg >:D
Ale co tam - za tydzień mam obiecane, że mogę już odstawić sterydy, więc mam nadzieję, że przynajmniej kilogram wody ze mnie odejdzie i nie będzie tak źle :)

Do góry