c.asia28 ale masz jakis przyrost a u mnie D....jak by to delikatnie nazwac....mnie niestety ta kroplowka juz lekarka straszyla...wiec sie zaczynam najdac na sile ale to wcale nie przyjemne jest 8) Pozatym witamy nowa osobke u nas.. jezeli moge mowic za reszte... ;D
reklama
dorotak
Fanka BB :)
Dzisiejsza waga - 53 kg, więc 3,5 na +, drugi tydzień tak samo, ale brzuszek bardzo widoczny.
Lucyann może taka Twoja uroda, a jeśli z dzidziem jest wszystko ok i prawidłowo rośnie, to Ty póki co możesz się cieszyć bo w końcu na pewnoi coś ci przybędzie. Chyba że wyniki będą wskazywały na jakąś anemię, no ale myślę że Twój gin wie co robi.
Lucyann może taka Twoja uroda, a jeśli z dzidziem jest wszystko ok i prawidłowo rośnie, to Ty póki co możesz się cieszyć bo w końcu na pewnoi coś ci przybędzie. Chyba że wyniki będą wskazywały na jakąś anemię, no ale myślę że Twój gin wie co robi.
leminka
Zaciekawiona BB
Jako nowa też się dopisze do tego wątku... Chociaż w przeciwieństwie do Was nie mam czym się chwalić :-[
W trakcie samej stymulacji przybyło mi bagatela 3 kg!!!! A licząc od poczatku ciązy - dzisiaj 23 tc + 8 kg
Chyba będę pózniej płakać.... W pasie bagatela 99 cm...
W trakcie samej stymulacji przybyło mi bagatela 3 kg!!!! A licząc od poczatku ciązy - dzisiaj 23 tc + 8 kg
Chyba będę pózniej płakać.... W pasie bagatela 99 cm...
Pola 30
Fan(ka)
Uj, Lucyann-wyluzuj. Będzie dobrze.
Leminka-no, no.
A u mnie +3,8. Tyż dobrze
POnieważ centymetr to ulubiona zabawka mojej kotki, więc od powrotu z wakacji zniknął mi z oczu, tym samym nie mam pojęcia ile mam w talii, a ciekawa jestem jak cholera. Talia, jak talia, ale czy również w biodra cosik weszło?? Idę poszukać.
Leminka-no, no.
A u mnie +3,8. Tyż dobrze
POnieważ centymetr to ulubiona zabawka mojej kotki, więc od powrotu z wakacji zniknął mi z oczu, tym samym nie mam pojęcia ile mam w talii, a ciekawa jestem jak cholera. Talia, jak talia, ale czy również w biodra cosik weszło?? Idę poszukać.
Pola 30
Fan(ka)
Centymetra nie znalazłam-muszę kupić. Ogromnie jestem ciekawa ile mam w talii i w biodrach na +.
Waga powoli w górę, ale myślę, że planowo, zgodnie z normą. Dzisiaj już +4,3 kg.O, cholera, mój poprzedni wpis był z 11.07, dzisiaj jest 14.07 a ja przybrałam przez 3 dni 0,5 kg.???Leminka, gonię Cię!!!
Waga powoli w górę, ale myślę, że planowo, zgodnie z normą. Dzisiaj już +4,3 kg.O, cholera, mój poprzedni wpis był z 11.07, dzisiaj jest 14.07 a ja przybrałam przez 3 dni 0,5 kg.???Leminka, gonię Cię!!!
dorotak
Fanka BB :)
No ja też 4,5kg+, dzisiejsza waga 54kg. Ale czyje się jak by mi z 10 kilo przybyło ;D i ciężko mi wysiedzieć w te upały w pracy, a jeszcze przed chwilą zepsół mi się wiatraczek, łeeeee....
No nieżle mi teraz waga skoczyła : 59 czyli jakies niecałe 5 kg na plus po piątkowej wizycie. Ho ho jak tak dalej pójdzie to nie zmieszcze się w 12 kg do końca. A brzuszek ogromny w porównaniu z poprzednią ciążą. Z córką dopiero w 6 miesiącu zaczął się powiększac a teraz to już jest naprawdę jak u ciężarówki ;D
no u mnie nareszcie sie troszke ruszylo +2,5kg ale mnie teraz martwi czy sie zmieszcze w obiecanych 15kg trzeba bedzie pilnowac slodyczy..hihihi a co mi pozostanie na smutne dni wy to i tak chudzielce bo ja teraz waze 70kg duza ze mnie dziewczyna
reklama
leminka
Zaciekawiona BB
Lucyann u mnie teraz też już 70 wybiła!
Przed stymulacją do zapłodnienia ważyłam piękne 58 kg, przy wzroście 168... Kilka dni przed zrobieniem testu miałam już wskazówkę na 62 kg!!!! Więc nadprogramowe 4 kg wrzuciłam przez samą stymulację hormonalną....
No a ciąża dodała swoje 8 kg >
Ale co tam - za tydzień mam obiecane, że mogę już odstawić sterydy, więc mam nadzieję, że przynajmniej kilogram wody ze mnie odejdzie i nie będzie tak źle
Przed stymulacją do zapłodnienia ważyłam piękne 58 kg, przy wzroście 168... Kilka dni przed zrobieniem testu miałam już wskazówkę na 62 kg!!!! Więc nadprogramowe 4 kg wrzuciłam przez samą stymulację hormonalną....
No a ciąża dodała swoje 8 kg >
Ale co tam - za tydzień mam obiecane, że mogę już odstawić sterydy, więc mam nadzieję, że przynajmniej kilogram wody ze mnie odejdzie i nie będzie tak źle
Podziel się: