reklama
lucyann knysza to typowy wroclawski przysmak przynajmniej tak slyszalam jest to bulka pol okragla z kotletem i warzywami polana sosem majonezowo-czosnkowym (przynajmniej ja taki lubie bo mozna wybrac inny) serwuja to u nas w kioskach z jedzeniem na szybko mowie wam pycha ;D
paczek hiszpanski o ile nie pomylilam nazwy : to taki z dziurka w srodku polany lukrem bez nadzienia w srodku jego ciasto nie jest drozdzowe jakies inne nie wiem jakie ale rozplywa sie w ustach ;D
wiecie to takie widzimisie ciazowe
przed ciaza bylam na diecie i nie jadalam takich rzeczy wiec teraz sobie pozwalam jednak po ciazy znow dietka
pozdrawiam
ps jak ktoras bedzie we wrocku niech sprobuje knyszy np.z gyrosem lub kotletem pychota najlepsze sa na dworcu
paczek hiszpanski o ile nie pomylilam nazwy : to taki z dziurka w srodku polany lukrem bez nadzienia w srodku jego ciasto nie jest drozdzowe jakies inne nie wiem jakie ale rozplywa sie w ustach ;D
wiecie to takie widzimisie ciazowe
przed ciaza bylam na diecie i nie jadalam takich rzeczy wiec teraz sobie pozwalam jednak po ciazy znow dietka
pozdrawiam
ps jak ktoras bedzie we wrocku niech sprobuje knyszy np.z gyrosem lub kotletem pychota najlepsze sa na dworcu
dorotak
Fanka BB :)
Jak tak piszecie o takich pyszmościach to mi ślinka cieknie Chętnie bym skosztowała, tylko do Wrocławia za daleko
Wiesz to cos co ma Ewa na K to u nas nazywa sie Jemy takie kanapki na goraco z badziewiem w krakowie jadlam kiedys cos co podobnie wygladalo i nazywalo sie bajglem tak z angielska czas zatrudnic polowice wkoncu w ciazy i chora i jeszce ci slinka leci litosci tak nie powinno byc.... do dziela Dortoko tzrymam kciuki
lucyann nie wiem czy to dokladnie to co probowalas
u nas do tego daja swieze warzywka salate kapuste pomidory kukurydze cebulke ogorki papryka rzodkiewke i jest naprawde pycha ;D no i reszte mozna sobie dobrac kotlet gyros kurczak ....
z tego co wiem to poza wrockiem nie sprzedaja czegos takiego moze cos podobnego ;D
u nas do tego daja swieze warzywka salate kapuste pomidory kukurydze cebulke ogorki papryka rzodkiewke i jest naprawde pycha ;D no i reszte mozna sobie dobrac kotlet gyros kurczak ....
z tego co wiem to poza wrockiem nie sprzedaja czegos takiego moze cos podobnego ;D
dorotak
Ajajaj dziewczyny pyszności, a na mojego lubego nie mogę raczej liczyć bo ostatnio to nawet sam zaczyna wydziwiać bo mu wysoki holesterol wyszedł i tylko oliwę każe mi używać, żadnej śmietany, masła, a ja i tak po swojemu, ale dla niego musi być oddzielnie, wrrr.... a do gotowania to on nie ma serca.
Jak czasem czesoś się podejmie to cały czas mnie pyta ile tego, a ile tamtego dać, a mnie to zaraz zaczywna denerwować i wolę sama skończyć
A waga od poniedziałku na tym samym poziomie 52kg, czyli 2,5kg na plus, to pewnie przez tą mojądolegliwość zakichaną, bo co dzień raczej mi przybywało po deczku.
Jak czasem czesoś się podejmie to cały czas mnie pyta ile tego, a ile tamtego dać, a mnie to zaraz zaczywna denerwować i wolę sama skończyć
A waga od poniedziałku na tym samym poziomie 52kg, czyli 2,5kg na plus, to pewnie przez tą mojądolegliwość zakichaną, bo co dzień raczej mi przybywało po deczku.
dorotak
Mam zamiar nie dać się chorubsku, więc będę walczyć jak lwica, w walce o małe :laugh: ;D
A co do diagnozy lekarza to napisałm wszystko na wątku o wizycie u ginekologa.
A co do diagnozy lekarza to napisałm wszystko na wątku o wizycie u ginekologa.
Niestety przy nerkach to chyba za duzo lekow nie mozna barc??!! powodzenia i blagam mam nadziejje ze za nas wszytkie zadnych chorob wiecej jeszce wrzecien z katarem nas moze czekac...do gory serca bedzie dobrze ale ja dzis mam podly nastruj az tak zebym musiala sobie pomagac w podniesieniu go wstyd aniu ale coz wybaczycie mi??
reklama
Podziel się: