Pola ale to nie chodzi o nie chec do zmian ale ten roz powoduje u mnie dzis mdlosci tamto forum wybralam w maju dlatego ze bylo najbardziej przejzyste i najciekawiej skonstrulowane a to powiem szczerze ma sporo jeszce do poprawki...grzebiac sie po necie trafiam na rozne strony fakt ta jest najpopularniejsza zobaczymy mam nadzieje ze mi te mdlosci przejdapolaczenie rozu z zielonym -kastastrofa .juz obiecuje nie czepiam sie
reklama
monikak_80
Fanka BB :)
CO za syf.... nie znosze tych zmian wrrrrr
Pola 30
Fan(ka)
Lucyann-ja też zdecydowanie wolę zielony (mój ulubiony kolor, oraz pomarańczowy
Hihih, ale nas nosi ta zmiana forum (patrz Monika
Hihih, ale nas nosi ta zmiana forum (patrz Monika
monikak_80
Eeeee sorki za "miecho" ale ja jakos ciezko sie przestawiam . miejmy nadzieje ze ludki wiedza co robia i forum sie wzbogaci
Ugh nie mozemy rezygnowac... jakos sie przestawimy )
Ugh nie mozemy rezygnowac... jakos sie przestawimy )
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Każdy pewnie na początku się gubi... Ale już jest coraz lepiej :-) Jeszcze troszke czasu upłynie i pewnie zapomnimy o starym forum ;-)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
monikak_80
Aaaaaaaaaaaaaaa 11 kilo!!!! Czemu oni musza nas wazyc???? ja wolalabym nie wiedziec ((
dorotak
Monika nie szalej ;-), ja też już mam 10,5+ z ciągłą tendencją wzrostową ... Pocieszam się tym że ide w miarę równo z wynikami z kalkulatora wagi w ciąży http://www.noworodek.pl/index.php?sm=4&ope=1
reklama
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Fakt, to ważenie jest czasem zbędne... I jeszcze niekiedy komentarze ze strony lekarzy... Albo za mało, albo za dużo... Jakoś trudno ich zadowolić. A mnie przybywa powoli coraz szybciej kilogramów :-) Niedawno było 6,0-6,5 a teraz jest już 7kg ;-)
Podziel się: