reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasza waga

reklama
Aniu nie martw się, w 9 miesiącu możesz już nic nie przybrać a nawet stracić 1-2 kg, także to nie jest taki zły wynik (czemu Pani doktor się niepokoji:confused:)
Nie wiem czy pamiętasz, kiedyś wklejałam link dziewczyny z forum e-mama, która przytała podczas ciąży 43 kg, a po porodzie bardzo ładnie wyglądała. Więc twoje 16 mizernie przy niej wypada - głowa do góry :wink:

Ania Falko. Suchar ,że Pani doktor na Ciebie krzyczy zamiast się zastanowić się, dlaczego tyjesz. Mój lekarz też mógł na mnie krzyczeć, bo w trzy miesiące przytyłam 12 kg. ale zamiast krzyczeć zmartwił się, zrobił badania tarczycy i wyszła ta cholerna niedoczynność- nie zawsze mamy na wszystko wpływ...a szczególnie na wagę w ciąży...

reklama
Do góry