reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

Mi zostało jeszcze 1,5 kg ale chyba nie będę tego zrzucać bo jakoś lepiej się czuje przy tej wadze , a brzuszek jeszcze troszkę został ale wygląda lepiej niż przed ciążą nie jest taki wklęsły.
Jedyne co to miednica mi się chyba rozlazła bo w takie bardzo obcisłe biodrówki z przed ciąży się nie dopinam , ale po 2,5 tygodniach od porodu to chyba ma prawo jeszcze tak być??
Nie wiecie czy to się póżniej jakoś zmniejszy??

reklama
mysza no mam nadzije ze tak bo u mnie tez wszystko jeszcze szersze
ale niestety waga stoi
nadal mam te swoje 4 kilo do zgubienia
Asia u mnie pas sie sprawdza
w pierwszej zaczelam go nosic dopiero po 8 tyg od porodu i tez zadzialal
a teraz nosze od tygodnia i brzuch juz prawie wciagniety

reklama
No u mnie kolejne 1.5 kilo do tyłu. Jeszcze 14,5 i bedę szczęśliwa:tak:
Ja również noszę pas i musze powiedzieć, że chyba działa, albo to wynik mojejdiety brzusio spada

Do góry