kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
a ja zamówiłam sobie wizytę u fryzjera, bo już nawet mąż się mnie pytał kiedy idę do fryzjera, nadmieniam że u fryzjera byłam jakieś 2 miesiące przed porodem!! mama zostanie z dzidzią, fryzjerka mnie zetnie, później siotra przyjdzie i zafarbuje mi włoski i coraz bardziej będę przypominać tą osobę przed ciążą przynajmniej mam taką nadzieję
ale wczoraj mnieliśmy gości i mąż kuzynki dał mi taki komplement że aż mi się miło zrobiło. tylko mnie zobaczył i powiedział "co ty za dietę cud stosujesz???? bo jak się ostatnim razem widzieliśmy to wyglądałaś zupełnie inaczej" - byłam wtedy w ciąży ale jednocześnie pyza, teraz już mam za sobą 16 kg - jeszcze jakieś 6 do zrzucenia ,:-(
ale wczoraj mnieliśmy gości i mąż kuzynki dał mi taki komplement że aż mi się miło zrobiło. tylko mnie zobaczył i powiedział "co ty za dietę cud stosujesz???? bo jak się ostatnim razem widzieliśmy to wyglądałaś zupełnie inaczej" - byłam wtedy w ciąży ale jednocześnie pyza, teraz już mam za sobą 16 kg - jeszcze jakieś 6 do zrzucenia ,:-(