reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

ja tez sie czuje fatalnie jesli chodzi o wyglad...nie moge na siebie patrzec po prostu...i nie mam czasu tego zmienic:-(
i ja sie tak czuje ...mam jeszcze 10,5 kg do zrzucenia....plakac mi sie chce normalnie...do tego jestem tak zaniedbana,ze zaczynam sie meza wstydzic:zawstydzona/y:
moj nowy zakup to dres czarny,zeby wyszczuplal;-)

reklama
a ja weszłam na wagę i zamiast zrzucić to przybrałam 2kg...brak spacerków, siedzenie w domku i jedzenie chyba pokazują swoje...
ale za to spyrka na brzuchu coraz mniejsza...

A wiec tak dzisiaj mnie naszlo i na swoje niesciescie wdraplam sie na strych po pare ciuszkow tak z polowy ciazy.No i co tylko mam jeszcze wiekszego dola:angry:Nic nie obejmuje tego moje bebenka:wściekła/y::crazy::no:A tu nawet wsparcia w mezu nie mam:angry:Bo jak mu mowie ze sie w nic niemieszcze to on na to ze nie trzeba bylo tyle tyc :crazy:Zabic to za malo!!!!

Ja nie mialam kiedy isc do fryzjera, a grzywka mi siegała chyba juz do nosa i bardzo przeszkadzala. No wiec wczoraj w przyplywie energi wzielam nozyczki i ją obcięlam. Jak dzisiaj rano na siebie spojrzalam, to pomyslalam "dobrze,ze teraz sie w czapce chodzi". Niestety zdolnosci fryzjerskich nie mam, ale za to juz mi grzywka nie przeszkadza. Mam nadzieje,ze szybko odrosnie,bo za 2 miesiace ide na wesele...

reklama
justynka - ja przytyłam w całej ciąży ok 30 kg, 20 już zrzuciłam, ale od jakiegoś czasu waga stoi w miejscu :-( jestem po cc i nie mogę jeszcze ćwiczyć, jednak rana daje o sobie znak, nawet jak za długo stoję :dry::-(
ja kupiłam sobie na razie mustelę na rozstępy, bo mam cały brzuch w paski, wiem, że mi nie zejda, ale może jakoś przybladną albo coś, no zobaczymy, potem kupię sobie te poporodową - dajcie dziewczyny znać czy działa ;-):-)

Do góry