reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

a umnie 15 z górki i 10 pod górke ale naprawde roztępy to sprawa genetyczna ani jednego niemam na brzuchu ale tak samo jak moja matka po ddrugiej ciąży mam piękne cycuchy w prążki nietrzeba stanika normalnie , ale co mnie boli te 10 kg zapomniałam jak to jest myślałam że jak urodze to odrazu wejde w rzeczy z przed ciaży a tu niestety nic z tego musze łazić w rzeczach ciążowych póki niezlece przynajmniej 5 kg

reklama
Ja tez nie mam co na siebie wlozyc, juz mam dosc ciązowych a do zgubienia jeszcze 12 kg. Moze jak zaczne na spacerki chodzic to szybciej pojdzie, na razie weranduje malą.

u mnie waga satanela
w ciazy + 18 i 4 zostalo
i nic nie spada
wrecz dzisiaj anwet wiecej bylo
a przeciez ja ciagle glodna jestem , nie mam cvzasu zjesc
chyba potrzeba wiecej ruchu , takiego konkretnego
rower , steper...
zaczelyscie juz jakies cwiczenia?

U mnie dzisiaj spadek o 1 kg. Juz myslalam,ze nie chudne, bo od chyba 3 czy 4 tygodni waga ani drgnie.
Miloku ja cwicze brzuch, a po wizycie u gina chce zaczac biegac.

Ja tam jak tylko mały zlezie mi z rąk zaczne ćwiczenia pod tytułem przeprowadzka z 2 dzieciowym obciazeniem :-p, wiec licze na zgubienie kilku kg, choc przy niedoczynności tarczycy może być różnie.

Witam!
Ja w ciąży przytyłam dużo bo aż 22kg Po powrocie ze szpitala zeszło 9kg,a teraz 7kg czyli zostało 6kg :-)
Położna mi powiedziała żeby z wagą nie panikować,bo on spada w dół w 1 miesiącu w 2 i 3 miesiącu nic,a później w 4 znowu w dół.To założenia,że mama karmi piersią i normalnie się odżywia :-)
Pozdrawiam

Mi zostało 3kg do wagi sprzed drugiej ciąży :-)(spadło już 9, a nie karmię piersią), a chciałabym w końcu mieć wagę sprzed pierwszej - musi się udac, choć pewnie to trochę potrwa. Ale "na oko" wyglądam zupełnie inaczej, niż przy Natasi, nawet za bardzo brzucha nie ma :tak::-D:rofl2:.

reklama
Mi spadło po porodzie 11kg i dalej ani drgnie a zostało jeszcze 5kg z tej ciąży i 5 z pierwszej :confused: Ćwiczyć brzucha nie mogę bo po cc, zostaje mi tylko w domku stepper ale i na to narazie nie mam siły. Brzuchol też taki odrętwiały i cały czas w okolicy 4 m-ca ciąży tyle że taki flak:szok: Mam dość już tych ciążowych spodni i dresów domowych bo przez nie czuję się taka nieatrakcyjna... i jeszcze niech mleko wycieknie to już zupełnie jak domowa krowa:-(

Do góry