reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

Ja też kupiłam mustele, mam nadzieję, że coś pomoże. Chociaż, żeby skóra była napięta. U mnie kolejny kilogram do tyłu. Jeszcze16kg zostało.
Mam do Was pytanie na jak długo wystarcza mustela poporodowa i na rozstępy?

reklama
Ja od miesiaca samruje sie 2 razy dziennie mustela poporodowa i ta na rozstepy i zostalo mi jeszcze troche ponad pol opakowania.

Ja mam krem "Perfecta mama" firmy DAX COSMETICS i niby ma redukować istniejące rozstępy i zwiększać elastyczność skóry, ale efektów nie widzę żadnych :baffled: Za jakiś czas przymierzam się do kupna pasa poporodowego, bo patrzeć na ten mój brzuch nie mogę. Nie dość, że skóra wisi luźna jak cholera to do tego te wspaniałe rozstępy, a tych tak łatwo się nie pozbędę :baffled:

ja perfecta mama miałam przez całą ciąże...nie wiem czy to pomogło bo rzeczywiście rozstępów na brzuchu nie mam wogole a na tyłku i biodrach pojedyńcze malutkie w tych miejscach w ktorych juz mialam ...ale teraz to trzeba mi czegos na luźną skórę na brzuchu a ten krem nie robi nic jeśli chodzi o tą kwestie- więc planuję zakupić szybko cos w tym kierunku...tylko sie zdecydować nie moge:-( ja bym chciała żeby to rzeczywiście skuteczne było :-(

Ja go też używałam przez ciąże, a mimo to rozstępów masa. Teraz go jeszcze używam, bo zostało mi go trochę :-p

Ale podobno luźna skóra może utrzymywać się nawet do pół roku od porodu :baffled:

Efekty takie że skóra napięta, zero wiszącego worka mimo ze mialam wielgachny brzuchol. Rozstepy nadal:dry: ale tego cholerstwa tak łatwo nie da sie wytępić.

ja perfecta mama miałam przez całą ciąże...nie wiem czy to pomogło bo rzeczywiście rozstępów na brzuchu nie mam wogole
Emilka stosowałam ten sam kremik perfecta mama całą ciąże i jestem tygryskiem, jakich mało. Rozstępy na brzuchu, udach, łydkach!!!!!!piersiach- wszędzie:crazy:Lekarz mi powiedział cyt. : "Może pani podziękować swojej Mamie, to uwarunkowanie genetyczne", więc na uszach mogłam stawać...U mnie waga waha się między 73/72, jeszcze 7- 8 kg. do zrzucenia, przeraża mnie to:szok::szok::szok:A na chrzest Jacka kupiłam sobie po prostu większe ciuszki, nie chcę na godzinę przed stać przed szafą i płakać, że nie mam się w co ubrać:no:

a ja jak cala ciaze nie mialam rozstepow pomimo mego wielkiego brzuchala to teraz sa!!!!...kurcze tego mi brakowalo:baffled:
u mnie 14 kg spadlo a zostalo jeszcze 11...:-(

reklama
Do góry