reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Ja mam krem "Perfecta mama" firmy DAX COSMETICS i niby ma redukować istniejące rozstępy i zwiększać elastyczność skóry, ale efektów nie widzę żadnych Za jakiś czas przymierzam się do kupna pasa poporodowego, bo patrzeć na ten mój brzuch nie mogę. Nie dość, że skóra wisi luźna jak cholera to do tego te wspaniałe rozstępy, a tych tak łatwo się nie pozbędę
EmilkaT
styczeń 2009...
ja perfecta mama miałam przez całą ciąże...nie wiem czy to pomogło bo rzeczywiście rozstępów na brzuchu nie mam wogole a na tyłku i biodrach pojedyńcze malutkie w tych miejscach w ktorych juz mialam ...ale teraz to trzeba mi czegos na luźną skórę na brzuchu a ten krem nie robi nic jeśli chodzi o tą kwestie- więc planuję zakupić szybko cos w tym kierunku...tylko sie zdecydować nie moge:-( ja bym chciała żeby to rzeczywiście skuteczne było :-(
BlackWizard
Ja go też używałam przez ciąże, a mimo to rozstępów masa. Teraz go jeszcze używam, bo zostało mi go trochę
Ale podobno luźna skóra może utrzymywać się nawet do pół roku od porodu
Ale podobno luźna skóra może utrzymywać się nawet do pół roku od porodu
Emilka stosowałam ten sam kremik perfecta mama całą ciąże i jestem tygryskiem, jakich mało. Rozstępy na brzuchu, udach, łydkach!!!!!!piersiach- wszędzieLekarz mi powiedział cyt. : "Może pani podziękować swojej Mamie, to uwarunkowanie genetyczne", więc na uszach mogłam stawać...U mnie waga waha się między 73/72, jeszcze 7- 8 kg. do zrzucenia, przeraża mnie toA na chrzest Jacka kupiłam sobie po prostu większe ciuszki, nie chcę na godzinę przed stać przed szafą i płakać, że nie mam się w co ubraćja perfecta mama miałam przez całą ciąże...nie wiem czy to pomogło bo rzeczywiście rozstępów na brzuchu nie mam wogole
ania.falko
Entuzjast(k)a
a ja jak cala ciaze nie mialam rozstepow pomimo mego wielkiego brzuchala to teraz sa!!!!...kurcze tego mi brakowalo
u mnie 14 kg spadlo a zostalo jeszcze 11...:-(
u mnie 14 kg spadlo a zostalo jeszcze 11...:-(
reklama
BlackWizard
Mi spadło jakieś 13-14 kg. Zostały jeszcze 2 :-)
Podziel się: