reklama
poletka
Fanka BB :)
Mój brzuch ciągle duży (jakiś 4 m-c ciąży) ale to pewnie przez opuchliznę po cc. Pewnie niepredko brzuszka się pozbędę. Narazie udało mi się zgubić 11kg z 17. Zdaję sobie sprawę, że te 6kg będą znacznie trudniejsze do zrzucenia ale narazie nie panikuję bo i tak muszę chodzić w luźnych ciuszkach ze względu na ranę po cięciu. Mam pytanko do mam po cc jak was z tym gubieniem kilogramów i brzuszka???
Ja też po cc.Gubienie brzuszka idzie bardzo wolno no i skora strasznie mi sie wolno zstepuje!!Mam piekny zwisik z przodu!!Ale to tez pewnie dlatego ze za duzo przytylam w ciazy!!Za to np znajoma po cc juz na drugi tydien chodzila w spodniach sprzed ciazy!!Szczesciara!!Takze to zalezy od indywidualnych predyspozycji!!
ania.falko
Entuzjast(k)a
ja tez nie dosc,ze zmeczona,brzydka,zaniedbana to jeszcze gruba i w ciuchach ciazowych...12 kg do zrzucenia a nic prawie nie jem ...np dzis 5 krakersow i jogurt oraz szklanka soku ananasowego....wieczorem moze jedna kanapka i to wszystko...a waga stanela i do tego non stop karmie wiec powinny sie palic te kg cholera
Lekarze popełnili błąd nie jestem uczulona na imunnoglobulinę, coś w czasie ciąży i porodu się zdarzyło, że mimo, że wcześniej nie byłam nigdy uczulona na imbuprom, to teraz jestem. Wczoraj cholernie bolała mnie głowa, nie karmię, więc wzięłam imbuprom. Godzine po zaczęły występować takie objawy, jak w szpitalu...Przenalizowałam menu i jedyny współny czynnik to imbuprom i nieByłam przerażona, ale dermatologia szaybko zadziałała i mam już leki. Wtedy w szpitalu więcej tego jadłam, więc łudzę się, że reakcja będzie słabsza, no i leki są od pocztku,a w szpitalu o wapno prosiłam się...Czemu pisze to na wadzę? Bo znów czeka mnie ok 2 tyg. tzw. "Diety aspirynowej"-- niezbyt bogate menu, więc może znów coś zrzucę, na razie ciągle waga ok72 kg., a więc jeszcze 7 kg. do zrzucenia- to duzo jak przed slubem próbowałam zrzucić 2 kg. to szału dostawałam i kg. się udało a potem kiszka..No i zaczynam trochę ruchu to może pomoże...No czas zakupić pas poporodowy...
Co do kremu na rozstępy Pharmaceris tocoreduct forte:
Firma odpowiedziala,ze jest on przeznaczony do stosowania takze w trakcie karmienia piersią :-)
Dzięki!
A ja, niecierpliwa, kupiłam już także Mustelę To teraz będę mieć dwa ;-) Najpierw zużyję Mustelę, a potem Pharmaceris
reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
ja włąsnie tez kupiłam mustelę i dwa dni smaruję. Starszna jest ta skura na brzuchu - tak astara się w dotyku wydaje :-(
U mnie waga poleciała -10 kg w dół, została mi jeszcze 1kg do wagi sprzed ciąży.
Codzienne 1,5 godzinne spacery tez robią swoje
U mnie waga poleciała -10 kg w dół, została mi jeszcze 1kg do wagi sprzed ciąży.
Codzienne 1,5 godzinne spacery tez robią swoje
Podziel się: