reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

A ja dzisiaj kupiłam krem na rozstepy z AA -Ja i Mama..nie mam pojęcia czy zdziała cuda ale akurat taki był w pobliskiej aptece i przy okazji zakupu mleka się zaopatrzyłam:tak:Cena przystępna-około 22 zety.
Brzuchol mam straszny,zresztą nogi,uda,piersi a nawet ramiona też:-:)-(do zrzucenia 20kg:-:)-(Boziu kochana dodaj mi sił żebym dała sobie z takim balastem radę:baffled:

reklama
Eh rozstępy :-(..

emiliam82 mi od orbitreka okropnie rozrosły się uda. Jezdziłam dwa miesiace po 30 min, jakies 3-4 razy w tygodniu na minimalnym obciążeniu. Nie wiem czy na wszystkich tak działa. Dodam ze w ogole nic wtedy nie schudłam a uda wyglądały strasznie:dry:. Polecam rowerek stacjonarny;-).

AdiLea no tak a jeżeli chodzi o rowerek to czy nie pracują tylko uda przy takiej jeździe? Mnie zależy na zrzuceniu od pasa w dół i obawiam się, że rowerek mi w tym nie pomoże. jak myślisz?
Przy orbitreku właśnie się tego obawiam, że urosnę a nie schudnę, niby niektórzy chudną, ale na każdego może to inaczej zadziałać

Co do Pharmacerisu, to rzeczywiscie nie jest napisane na ulotce, dlatego wyslalam zapytanie do firmy, czy mozna go stosowac w naszym przypadku. Jak odpowiedza, to dam znac. Ja to stosowalam w ciazy i efektow nie widzialam,wiec nie polecam. Zamowilam sobie ten zel z Musteli. Mi tez sie cos od zycia nalezy ;-)

To daj koniecznie znać! :tak: Mąż mi już kupił ten pharmaceris, i na razie się na szafce kurzy... :-(

Niby tylko uda ale spalasz z całego ciała.Pośladki robią się bardziej jędrne;-).Ja polecam 'pilates po porodzie'.Kupiłam płyte z cwiczeniami i jak tylko lekarz pozwoli zaczynam cwiczyc.

ja musze zrzucic tylko oponkę na brzuchu...zna ktos jakies dobre cwiczenia konkretnie na to lub kosmetyki wspomagajace? dodam ze karmie piersia takze wiadomo ze wwiekszosc mi odpada kosmetykow niestety...

Mój ciążowy przyrost wagi 22 kg. Po porodzie znikło 9kg a po tygodniu łącznie ubyło 12 kg. Zobaczymy co będzie dalej :blink:

reklama
Do góry