reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

reklama
a u mnie się waha waga o 1kg w dół lub w górę, a codziennie czuję się tak jakbym przytyła 10kg na raz:-D dziwne uczucie...
chyba poprzez mniej ruchu czuję się jakoś ciężej...?:baffled:

Wczoraj się ważyłam u lekarza- przybyło w ciagu m-ca 1,6 kg, może nareszcie przestałam ty bo do tej pory przybywało po minimum 3 kg. Niestety nie wiem ile dziecko przybrało, dopiero na następnej wizycie będzie dokładne USG bo lekarz się spieszył:wściekła/y:

witam ja mam termin na kwiecien i jak was czytam to mysle ze jestem najwieksza. zawsze mialam szerokie biodra i jak zaszlam w ciaze to juz mialam troche kg 75 no i teraz 10 wiecej . a w brzuchu 125:no::no::no:

Ja sobie nie żałuje niczego:-)obżeram sie jak świnka!!Po porodzie czeka mnie niekończąca się dieta już chyba do końca świata i jeden dzień dłużej więc korzystam póki mogę :-p:sorry2::rofl2:

Ja mam postanowienie noworoczne "zero słodyczy" i narazie pięknie je łamie. Ale nie moge sobie odmówić ptasiego mleczka i kakałka:-p

Ja tam jem słodycze, choć wyżuty mnie dopadają okropne.Ale jak zacznę karmić to sobie nie pojem, więc teraz nadrabiam.
ja to samo, jem :-). Na urodzinki zaopatrzono mnie w słodycze i tak sobie otwieram co dzień komodę i coś wciągam :tak::tak::tak:. Później nie będę mogła więc trzeba to wykorzystać :-p. Dzisiaj zauważyłam poprawę :-) w pępku 111 cm a na wadze 85 kg. A ja rosne i rosnę ;-)

reklama
Jak już wstanę w nocy to nie mogę sobie odmówić czegoś z lodówki:crazy: narazie wsunęłam Danio ale to chyba jeszcze nie koniec:confused:

Do góry