reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasza waga

reklama
a u mnie się waha waga o 1kg w dół lub w górę, a codziennie czuję się tak jakbym przytyła 10kg na raz:-D dziwne uczucie...
chyba poprzez mniej ruchu czuję się jakoś ciężej...?:baffled:

Wczoraj się ważyłam u lekarza- przybyło w ciagu m-ca 1,6 kg, może nareszcie przestałam ty bo do tej pory przybywało po minimum 3 kg. Niestety nie wiem ile dziecko przybrało, dopiero na następnej wizycie będzie dokładne USG bo lekarz się spieszył:wściekła/y:

witam ja mam termin na kwiecien i jak was czytam to mysle ze jestem najwieksza. zawsze mialam szerokie biodra i jak zaszlam w ciaze to juz mialam troche kg 75 no i teraz 10 wiecej . a w brzuchu 125:no::no::no:

Ja sobie nie żałuje niczego:-)obżeram sie jak świnka!!Po porodzie czeka mnie niekończąca się dieta już chyba do końca świata i jeden dzień dłużej więc korzystam póki mogę :-p:sorry2::rofl2:

Ja mam postanowienie noworoczne "zero słodyczy" i narazie pięknie je łamie. Ale nie moge sobie odmówić ptasiego mleczka i kakałka:-p

Ja tam jem słodycze, choć wyżuty mnie dopadają okropne.Ale jak zacznę karmić to sobie nie pojem, więc teraz nadrabiam.
ja to samo, jem :-). Na urodzinki zaopatrzono mnie w słodycze i tak sobie otwieram co dzień komodę i coś wciągam :tak::tak::tak:. Później nie będę mogła więc trzeba to wykorzystać :-p. Dzisiaj zauważyłam poprawę :-) w pępku 111 cm a na wadze 85 kg. A ja rosne i rosnę ;-)

reklama
Jak już wstanę w nocy to nie mogę sobie odmówić czegoś z lodówki:crazy: narazie wsunęłam Danio ale to chyba jeszcze nie koniec:confused:

Do góry