reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

26tc i 4 dni
waga:72kg (4kg na +)
wzrost 164
:) nie jest źle, w 1 ciąży miałam już 8kg na +

mama2013 ja też startowałam z nadwagi jedziemy tak samo z tymi 4kg na + :)

reklama
a mi się dzisiaj waga zepsuła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rano wstałam, chciałam wejść, staję a tu nic. Spróbuję jutro dokupić baterię

A tak z drugiej strony, to za dwa dni mam wizytę, więc się dowiem, ile mi przybyło... aż się boję

Ja się pomierzyłam. Rano brzuch ma 100cm, wieczorem 104!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Waga... 3,5kg do przodu było do wczoraj. Dziś rano o pół kilo więcej, chociaż staram się nie jeść słodyczy. Nie rozumiem... :no:

Uff, nie jestem sama- ja też w przeciągu ostatniego tygodnia przytyłam 1kilogram :szok:, ale teraz skoro mam trzymać dietę, to mam nadzieję, że trochę z tyciem przystopuję

Dziewczyny ja też kg więcej w przeciągu tygodnia.

ANILEK - ja w ogóle nie jem słodyczy, a mam już tyle kg na plusie. Jak już mam ciśnienie na słodkie to zjadam sporą pomarańczę, a od soboty koktajl truskawkowy. Co prawda słodzony, ale na chudym mleku z dodatkiem kefiru, bądź maślanki, więc teoretycznie mało kaloryczny.

Dzisiaj po porannym prysznicu stałam przed lustrem w łazience i stwierdziłam, że pierwszy raz mam chyba takie masywne ramiona i dekolt. Zawsze byłam bardzo koścista powyżej pasa, a teraz masakra.
Ale to ciało jest takie inne, jakby wodne, nie wiem czy już teraz mogą się zatrzymywać takie ilości wody w organiźmie czy nie, ale wygląda mi to na wodę.
Podobnie z twarzą :crazy:. Okrąglutka na twarzy jestem niesamowicie :-).

reklama
A mi w trzecim trymestrze w końcu apetyt przystopowal :) waga już tez tak nie galopouje. Mam około 11kg na plusie i 95cm w obwodzie :) cieszę sie bo już zaczynalam sie czuć średnio..

Do góry