reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

Natis to przyspieszyłaś kochana widać Twój organizm tak reaguje na ciąże że gromadzi zapasy mimo że się nie objadasz że nawet na szpitalnym jedzeniu przytyłaś ja odwrotnie tydzień w szpitalu i waga w dół 2 kilo !!! chyba mi by się przydał taki szpitalny pobyt z 2tyg to zrzuciłabym już teraz zbędne kilogramy :cool2:(żart oczywiście nawet wizja odchudzająca mnie nie przekona do szpitala :-p) moja dzisiejsza waga 75 kg czyli też już 15 kg na plus więc jestem zaraz za Wami :zawstydzona/y::shocked2: ciekawe na ilu się skończy :eek:

reklama
Ja startowałam z 77kg... Teraz mam 80,5. Czyli w sumie 3,5 kg do przodu tylko, ale waga wyjściowa: proszę Was-mały konik.:eek: ;-)W poprzednich ciążach tyłam po przeszło 20kg... Tyle, że na starcie miałam 55kg, w drugiej ciąży 63. Teraz powiedziałam sobie, że nie mogę przytyć tyle, bo do setki dobiję. :szok:;-);-);-)

Ja też już mam 75kg czyli +15kg od wagi wyjsciowej przy wzroście 166cm. Buźkę mam okrągłą:szok: no i tyłek i uda mi urosły,ale ja non stop głodna jestem:-:)zawstydzona/y:
we wtorek pierwsza lekcja w szkole rodzenia:-):-)może pokażą jak ćwiczyć to pogimnastykuje sie w domu i coś spalę:-)

Natis, ja też myślę, że to kwestia leków, a może dodatkowo organizm gromadzi wodę? Jak już urodzisz, to pewnie wszystko ładnie zejdzie :happy:

Ja nadal 4kg na plusie, ale startowałam z nadwagi :sorry:

No i u mnie się zaczęło - 1kg w ciągu tygodnia. Na ostatniej wizycie 2 tyg temu miałam 59,7kg a teraz mam 62kg. Mam nadzieję, że nie będzie ciągle tak 1tydz=1kg, bo mi trochę tych tygodni zostało :szok:
Póki co 4,5kg na plus

Natis nie masz sie czym martwić. W Twoim przypadku to woda i leki. Po urodzeniu od razu wrócisz do formy. Jestem tego pewna.

reklama
26 tydzień,
103 cm w brzuszku
10,5 kg na plusie

Startowałam od 60 kg przy 170 wzrostu

w poprzedniej ciąży, 10 kg na plusie mialam w 29 tygodniu.

Ostatnia edycja:
Do góry