reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
dziewczyny jak czytam wasze obwody brzucha to nie dowierzam, widziałam wasze zdjęcia i brzuchy moze troche większe od mojego ale niewiele (na moim zdjęciu brzuch wydaje się mniejszy niz w rzeczywistości) ale ja w obwodzie mam 83, kurcze nawet zdjęcie zrobiłam, przytyłam ok. 3 kg ale to tylko w samym styczniu.

jutro minie 22tc, waga startowa 71kg,a dzisiejsza to 68,8kg. dzidziuś waży 480g
dogadzam sobie z jedzeniem- nie odchudzam się :) ale też jeszcze zwracam, już nie codziennie ale jednak.

Ops, u mnie waga startowa 61 a dziś już 69 :D choć w obwodzie brzuszka 87cm z rana. Kurczy niby tej ciąży tak po mnie nie widać.. A tu 8+ choć podobno dzidzius duży... Oj będzie w tej ciąży wiecej niż te 11 przy Zuzi. Choć ja szczuplejsza byłam teraz niż 6 lat temu jak zaszlam..

ANUSIA, SARA -dopisuję się do Was - waga startowa 60-61kg. Teraz 76kg, więc ponad 15kg na plusie.
Wzrost 164cm, obwód w pępku z dzisiaj 110cm [przed ciążą w pasie miałam ok. 65-68cm] :).

PALINDROMEA - nie martw się, obie będziemy szersze niż dłuższe ;-).

ANUSIA, SARA -dopisuję się do Was - waga startowa 60-61kg. Teraz 76kg, więc ponad 15kg na plusie.
Wzrost 164cm, obwód w pępku z dzisiaj 110cm [przed ciążą w pasie miałam ok. 65-68cm] :).

PALINDROMEA - nie martw się, obie będziemy szersze niż dłuższe ;-).

natis z identycznymi wymiarami startowałam ta sama waga ten sam wzrost !!!! i gonie Cie kochana gonie dziś na wadze 73kg:szok: obwód 108cm ale Ty jesteś 2 tyg do przodu więc mamy w sumie identycznie za 2 tyg pewnie bedę mieć tyle co Ty teraz :szok:

więc kolejna szersza niż dłuższa :eek::baffled:

reklama
Do góry