reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
Moja waga dalej w miejscu :-( 56-57kg.

Ale brzuszek mi troszkę urósł. Dziewczyny ile macie cm w najszerszym miejscu? Ja mam 87cm teraz.

Moja waga dalej w miejscu :-( 56-57kg.

Ale brzuszek mi troszkę urósł. Dziewczyny ile macie cm w najszerszym miejscu? Ja mam 87cm teraz.

Ja też mam 87cm z rana :) wieczorem 92 :p

Kingusia nie martw się, że masz mały brzuszek.. ja przy Zuzi tez miałam malutki, niektórzy nie wiedzieli, że w ciąży byłam, a Zuzia urodziła się w terminie z wagą 3690 :tak:

za to nie było mi ciężko:-D

Ja sie we wtorek dowiem ile mam na + to się "pochwalę" ;-)

dmuchawiec ja mam podobne odczucia... Z początku długo nie moglam się doczekać na namiastke ciążowego brzuszka a teraz leci do przodu jak wściekły!! W sumie przy synku miałam podobnie tylko na tym etapie mam brzuszek troszkę większy niż z nim... A o rozstepach nie chcę myśleć nawet, pozostaje mi wiara ze i tym razem się nie pojawią...

Ja w najszerszym miejscu w brzucholu mam dziś niecałe 90cm, przed ciążą nie mierzyłam brzucha w tym miejscu. Przed ciążą w talii miałam 64, teraz 76 :) Na plusie 6kg.

reklama
Kingusia- ja jestem niecałe 2 kg na +, obw brzucha 83-84 jak zjem i dodatkowo jestem niska 160 (więc mam trochę mniej miejsca w brzuchu), choć wydaje mi się ze brzuch mam ogromny, może zamieszczę dzis fotkę, waga właściwie nie ma tek dużego znaczenia bo są kobiety które nie jedzą bardzo dużo tyja i po 30 kg ich organizm wszystko magazynuje a są i takie (jak moja kuzynka, też niewysoka) jadła trochę więcej, przytyło 8 kg, dziecko nie takie małe bo 3360g, o ciąży dowiedzieliśmy sie w 6 mc. bo nic nie było widać.

Do góry