reklama
teri114
Fanka BB :)
smile to witaj w klubie ja też wczoraj pierwszy raz w zyciu zobaczyłam na wadze równe 70 i tez dziwnie sie poczułam z tym ze ja zaczynałam od 60 kg to juz równa dyszka z synkiem tyle przybrałam przez cała ciaze a tu dopiero ledwo połowa a na prawde nie jem duzo tylko tak jak zawsze
Teri po ciąży będziemy się wspierać i zrzucać zbędne kg! Wiesz ja zauważyłam, że osoby które przed ciążą mniej ważyły, w czasie ciąży szybciej nabierają wagi... a ja nigdy szczuplutka nie byłam i idzie powoli, a też jem jak wcześniej. Oczywiście od wszystkiego są wyjątki.
Jeszcze parę miesięcy i waga będzie spadać. Mam tylko nadzieję, że do 80kg nie dobiję...
Jeszcze parę miesięcy i waga będzie spadać. Mam tylko nadzieję, że do 80kg nie dobiję...
Palindromea
Teri po ciąży będziemy się wspierać i zrzucać zbędne kg! Wiesz ja zauważyłam, że osoby które przed ciążą mniej ważyły, w czasie ciąży szybciej nabierają wagi... a ja nigdy szczuplutka nie byłam i idzie powoli, a też jem jak wcześniej. Oczywiście od wszystkiego są wyjątki.
Smile, to ja jestem chyba takim wyjątkiem. Właśnie zeszłam z wagi - 74 kg. przez miesiąc 2 kg - niby tak ok, ale to już prawie 10 kg od początku
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
A ja dopiero pisałam, że przytyła od poczatku tylko 2 kg, a po dwóch tygodniach mam 3,5 na plus. Ale nic dziwnego- brzuch tez mi w czasie tych 2 tygodni tak wywaliło, że w szoku jestem.
teri114
smile tak po ciąży trzeba będzie załozyć wątek ''jak zrzucić zbędne kilo '' ale każdy mi mówi że wszystko idzie mi w brzuszek że nogi i resztę mam taką jak miałam no może jeszcze w biust bo już 2 rozmiary do góry poszedł więc pocieszają mnie że jak będę karmić piersią to kg będą szybko leciały zobaczymy w sumie to lato a ja w lato zawsze chudnę tak juz mam od zawsze odkąd pamiętam stała waga letnia -54/55 kg zimowa 56/60 kg po drugie aerobik mam pod nosem bo 2 bloki dalej jest klub fitness i wiosną zawsze wyrabiałam sobie figurkę na lato
leir
Aktywna w BB
dmuchawiec jestem dokładnie w tej samej sytuacji czyli to normalne z tego widać bo mamy ten sam tydzień ciąży
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Ja startowalam z waga 61kg, wzrost 172. W 23 tygodniu (6miesiac) waga 67, czyli 6kg. Z corcia przytylam w sumie 11kg i chyba roslam w podobnym tempie tylko wtedy wagę wyjściowa miałam 65
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Moja waga wyjściowa coraz większa:
w pierwszej ciąży-54kg
w drugiej -59kg
teraz-60.
Pewnie i z chudnięciem po ciąży będzie coraz ciężej. I powiem Wam, że nei wiem jak to mozliwe, ale dłuuuuugo pbrzuszek wydawał mi się mały, a teraz codzień to większy, ogromniasty się zrobił z dnia na dzień. Juz czekam na rozstepy:-(
w pierwszej ciąży-54kg
w drugiej -59kg
teraz-60.
Pewnie i z chudnięciem po ciąży będzie coraz ciężej. I powiem Wam, że nei wiem jak to mozliwe, ale dłuuuuugo pbrzuszek wydawał mi się mały, a teraz codzień to większy, ogromniasty się zrobił z dnia na dzień. Juz czekam na rozstepy:-(
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
mi od poczatku ciazy przybyło 3 kilo wiec nie jest zle z pawłęm o tej porze było juz 7 na plusie.
Podziel się: