reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

Dzisiaj stało się nieuniknione.. pierwszy raz w życiu zobaczyłam na wadze 70kg... równo... zaczynałam z wagą 67 więc nie ma takiej różnicy, ale jakoś tak dziwnie się z tym czuję:p

reklama
smile to witaj w klubie ja też wczoraj pierwszy raz w zyciu zobaczyłam na wadze równe 70 :szok::szok: i tez dziwnie sie poczułam:baffled: z tym ze ja zaczynałam od 60 kg to juz równa dyszka :wściekła/y: z synkiem tyle przybrałam przez cała ciaze a tu dopiero ledwo połowa :no: a na prawde nie jem duzo tylko tak jak zawsze :baffled:

Teri po ciąży będziemy się wspierać i zrzucać zbędne kg! Wiesz ja zauważyłam, że osoby które przed ciążą mniej ważyły, w czasie ciąży szybciej nabierają wagi... a ja nigdy szczuplutka nie byłam i idzie powoli, a też jem jak wcześniej. Oczywiście od wszystkiego są wyjątki.

Jeszcze parę miesięcy i waga będzie spadać. Mam tylko nadzieję, że do 80kg nie dobiję...:no:

Teri po ciąży będziemy się wspierać i zrzucać zbędne kg! Wiesz ja zauważyłam, że osoby które przed ciążą mniej ważyły, w czasie ciąży szybciej nabierają wagi... a ja nigdy szczuplutka nie byłam i idzie powoli, a też jem jak wcześniej. Oczywiście od wszystkiego są wyjątki.

Jeszcze parę miesięcy i waga będzie spadać. Mam tylko nadzieję, że do 80kg nie dobiję...:no:

Smile, to ja jestem chyba takim wyjątkiem. Właśnie zeszłam z wagi - 74 kg. przez miesiąc 2 kg - niby tak ok, ale to już prawie 10 kg od początku :szok:

A ja dopiero pisałam, że przytyła od poczatku tylko 2 kg, a po dwóch tygodniach mam 3,5 na plus:szok:. Ale nic dziwnego- brzuch tez mi w czasie tych 2 tygodni tak wywaliło, że w szoku jestem.

smile tak po ciąży trzeba będzie załozyć wątek ''jak zrzucić zbędne kilo '':baffled: ale każdy mi mówi że wszystko idzie mi w brzuszek że nogi i resztę mam taką jak miałam no może jeszcze w biust bo już 2 rozmiary do góry poszedł więc pocieszają mnie że jak będę karmić piersią to kg będą szybko leciały zobaczymy w sumie to lato a ja w lato zawsze chudnę tak juz mam od zawsze odkąd pamiętam stała waga letnia -54/55 kg zimowa 56/60 kg po drugie aerobik mam pod nosem bo 2 bloki dalej jest klub fitness i wiosną zawsze wyrabiałam sobie figurkę na lato :-p

Ja startowalam z waga 61kg, wzrost 172. W 23 tygodniu (6miesiac) waga 67, czyli 6kg. Z corcia przytylam w sumie 11kg i chyba roslam w podobnym tempie ;) tylko wtedy wagę wyjściowa miałam 65 ;)

Moja waga wyjściowa coraz większa:
w pierwszej ciąży-54kg
w drugiej -59kg
teraz-60.

Pewnie i z chudnięciem po ciąży będzie coraz ciężej. I powiem Wam, że nei wiem jak to mozliwe, ale dłuuuuugo pbrzuszek wydawał mi się mały, a teraz:szok: codzień to większy, ogromniasty się zrobił z dnia na dzień. Juz czekam na rozstepy:-(

reklama
Do góry