reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
b_iala to ty z waga masz podobnie jak ja ja dopiero niedawno przybylam na kg a tak to od poczatku ciazy zawsze w dol. teraz i tak do wagi wyjsciowej brakuje mi 3-4 kg. jednak domyslam sie , ze do konca ciazy jeszcze mnie przybedzie tylko tym razem po wprowadzeniu dzidzi posilkow i zmniejszeniu kramienie cycem nie przybyc tak szybko jak to bylo ostatnio.

Widzę, że każda z nas inaczej przybiera na wadze :-)
Ja juz ok 15 kg przybrałam na siebie, nigdy nie miałam problemu z waga (59kg - 173cm), nawet z 2kg niedowagi miałam, na przemiane materii nie narzekałam, wiem natomiast że to wina tego L4 od poczatku bo siedzę w domu i jem :-( ale nie chce mi się myslec o wadze, koleżanka mi mówiła, że napewno zrzuce to podczas karmienia i zajmowania się dzieckiem, tylko, żebym uważała potem bo ona zrzuciała, a potem przytyła odnowa bo dużo slodkiego jadła:-) a teraz jest na diecie i 15kg w 3 m-ce zrzuciała:-)

Ostatnia edycja:
Własnie Blondi gdzie ty masz te 15 kg ????? Hehe

Ja dzis po wazeniu i mam 4 kg do przodu - jak na 24,25 tydzien ty chyba niezle

Ja od ostatniej wizyty kilo na plusie czyli generalnie 8 kilo na +
zaczynalam przy wzroście 160 cm z waga 53 a teraz 61 kilo
Niby w normie i wcale nie tak duzo ale przy moim wzroście to i tak sie czuje jak prosiaczek i kluseczka:-(

Ja od ostatniej wizyty kilo na plusie czyli generalnie 8 kilo na +
zaczynalam przy wzroście 160 cm z waga 53 a teraz 61 kilo
Niby w normie i wcale nie tak duzo ale przy moim wzroście to i tak sie czuje jak prosiaczek i kluseczka:-(

Prosiaczek i kluseczka?? a ja mam 162cm i ważę teraz 79kg to co ja mam powiedzieć - wielorybek i słonica

U mnie dziś na wadze 76 ale jak byłam u gina to było 77 i w ostatnim mcu przytyłam 5 kg. Położna powiedziała, że za dużo....

reklama
Mi całe szczescie wszystko w brzuszek idzie wiec nie jest zle, ale dopiero od niedawna zaczynam miec niezły apetyt
jednak juz staram sie przystopowac

Do góry