reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
klaudoos ja tez jestem w ciąży zakręcona i roztrzepana-myslalam ze juz bylam w tym miesiącu u księgowej,a zaczęlam z męzem o czymś gadać i okazalo się ze jednak nie....dziś 21 a one musza do 25 zlożyć deklarację w u.s.Nie ogarniam czasem:)a klucz też mi sie zdarzyło w zamku zostawić i czajnik na gazie.....dobrze ze w porę się zorientowalam.Teraz jak wychodzę to po pięc razy wszystko sprawdzam

Ja też to mam :-) Roztargnienie non stop. A oprócz tego zdarza mi się często coś zbić, potłuc, upuścić itp. Zganiam to na hormonki :-D

Och, ja też taka rotargniona jestem. Ale muszę się trzymać kupy bo tu nikt za mnie myślał nie będzie. Mój mąż sierota wczoraj jak spakował syna na basen to młody by poszedł bez mydła i ręcznika. Teraz to nad wszystkim muszę pomyśleć dwa razy ;)
A co do kilogramów - oj to długo mi się trzymało +2, a ostatnio dorwałam wagę i nagle 76kg, czyli teraz zaczyna lecieć do góry. Oj chyba koniec z ciastkiem do kawy ;)
I więcej wody trzeba pić , w dodatku niegazowanej, fuj

Ja dzisiaj wybieram się pooglądać dzidzię na usg i zapewne będą mnie ważyć. Aż się boję :-) Ostatnio ginek zapytał się mnie czy polubiłam pączki w ciąży ... :-D Kiedy mu powiedziałam, że nie jem dużo i jem mało słodyczy to powiedział, że w takim razie mam tendencję po mojej mamusi do tycia w ciąży. Moja mama przytyła ze mną w ciąży 30 kg.

reklama
Do góry