reklama
no fakt!! przeczytalam posta w calkiem innej perspektywy, az mi wstyd ale dzieki ze mnie sprowadzialas. faktycznie wytlumaczyla a ja ta inaczej zinterpretowalam ;DNo pytałaś "jak to zrobiła, że schudła", więc masz odpowiedź, Zakręconiuchu
no ale tylko czasem jestem zakrecona, ale w ciazy wyjatkowo nawet zapominam wyciagac kluczy z zamkow!klaudoss as zakrecona kobita jest hehe, ja to wogole dziwny przypadek jestem heheh
martusia29
Fanka BB :)
klaudoos ja tez jestem w ciąży zakręcona i roztrzepana-myslalam ze juz bylam w tym miesiącu u księgowej,a zaczęlam z męzem o czymś gadać i okazalo się ze jednak nie....dziś 21 a one musza do 25 zlożyć deklarację w u.s.Nie ogarniam czasema klucz też mi sie zdarzyło w zamku zostawić i czajnik na gazie.....dobrze ze w porę się zorientowalam.Teraz jak wychodzę to po pięc razy wszystko sprawdzam
Och, ja też taka rotargniona jestem. Ale muszę się trzymać kupy bo tu nikt za mnie myślał nie będzie. Mój mąż sierota wczoraj jak spakował syna na basen to młody by poszedł bez mydła i ręcznika. Teraz to nad wszystkim muszę pomyśleć dwa razy
A co do kilogramów - oj to długo mi się trzymało +2, a ostatnio dorwałam wagę i nagle 76kg, czyli teraz zaczyna lecieć do góry. Oj chyba koniec z ciastkiem do kawy
I więcej wody trzeba pić , w dodatku niegazowanej, fuj
A co do kilogramów - oj to długo mi się trzymało +2, a ostatnio dorwałam wagę i nagle 76kg, czyli teraz zaczyna lecieć do góry. Oj chyba koniec z ciastkiem do kawy
I więcej wody trzeba pić , w dodatku niegazowanej, fuj
Ja dzisiaj wybieram się pooglądać dzidzię na usg i zapewne będą mnie ważyć. Aż się boję :-) Ostatnio ginek zapytał się mnie czy polubiłam pączki w ciąży ... Kiedy mu powiedziałam, że nie jem dużo i jem mało słodyczy to powiedział, że w takim razie mam tendencję po mojej mamusi do tycia w ciąży. Moja mama przytyła ze mną w ciąży 30 kg.
Karolcia1125
Ja po wtorkowej wizycie u gina jak na wadze stanełam to myślałam, że źle widze...bo przez prawie miesiąc w Polsce przytyłam 5 kg
reklama
modlicha83
Heh, mi się też przybrało, od początku ciąży już ponad 7 kg, ale wszyscy mówią, że nic po mnie nie widać - tylko brzuch mnie zdradza
Podziel się: