dokladnie jak to zrobilas? ja w pierwszych 2 tyg ciazy czyli od 4 do 6 od razu przybralam 8kg jakby mi ktos wstrzelil cos od razu!! a ty piszesz ze dalej na -!! superJak Ty to zrobiłaś malutka?
reklama
martusia29
Fanka BB :)
Niektóre dziewczyny na początku ciązy chudną zamiast tyć....a jak poźniej powoli przybierają ,to może być tak ze jeszcze nie zdąża dogonić swojej wcześniejszej wagi.Jak bylam na usg to rodziła babeczka właśnie i jej mama powiedziala mi ze przytyła tamta tylko 4 kg przez całą ciążę (ale najpierw właśnie chudła), a dziecko ważyło 3950.
0,5 kg to po dobrym obiadku więcejhe he
0,5 kg to po dobrym obiadku więcejhe he
A ja jak byłam teraz w szpitalu i czekałam na USG, to siedziały ze mną dwie dziewczyny po cesarce i jedna z nich mówiła mi, że w poprzedniej ciąży przytyła ponad 50 kg. Zaczynała z wagą 57, a skończyła 110. Ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć...
martusia29
Fanka BB :)
No mi też jest ciężko uwierzyć w te 50 kg.30 to bym sie zgodziła...moja kumpela przytyła 30 kg,ale cięzko jej bylo była cała spuchnięta,obrzęki wszędzie ręce jak balony nogi jak balony....masakra...przyplątalo jej się zatrucie i miala cc
a przytyłam26,ale masakra,nog nie moglam zgiąć do końca zeby usiąść w wannie a do wstania to już dźwig trzeba było wzywać
Dobrze ze maż byl w domu bo bym tak siedziała w tej wannie jak ta sierota
a przytyłam26,ale masakra,nog nie moglam zgiąć do końca zeby usiąść w wannie a do wstania to już dźwig trzeba było wzywać
Dobrze ze maż byl w domu bo bym tak siedziała w tej wannie jak ta sierota
Ostatnia edycja:
no dla mnie super! tez bym tak chciala, bo dziecko czerpie z zapasiku mamusi i przez to sie chudnie. kolezanka schudla w ciazy 10kg w sumie i w ostatnich mies nabrala 4kg- a dzidzia 3390, ja tez bym tak chciala! mi lekarz pow ze prawdopodobnie schudne bo dzidzia bedzie czerpala zapasy- no niestety u mnie sie nie sprawdzilo!Super? Waga w ciąży na minusie i to po 20 tygodniu chyba nie jest powodem do zadowolenia. Oczywiście nie chodzi mi o to, żeby teraz wystraszyć malutk_ą, ale dziwi mnie podejście klaudoosa.
i wierze ze dziewczyna przytyla 50kg, ja w ciagu poltoraroku wprawdzie ale przytylam 70!!!!! kg z wagi 76 skoczylam do 146kg jak mi ktos nie wierzy z checia udowodnie fotkami a juz teraz przytylam ponad 20kg i musze sie strasznie pilnowac bo potrafie 4kg tygodiowo przytyc!!! teraz po tej grypie stracilam 3kg w ciagu 3 dni.
klaudoss jak?? sama nie wiem duzo jem i pije ale ostatnio zaczelam duzo spacerowac bo na hokeja chodzimy na nogach a tyo odemnie z domu ponad 35 min piechota. z michaska tez tak mialam, ze pierwsze pol ciazy malo mi przybywalo i dopiero od 22 tyg zaczelam regularnie przybierac na wadze zreszta teraz wyszlo, ze dzidzia w 21 tyg a nie tak jak z okresu koncowka 22
reklama
co jak?? ;Dklaudoss jak?? sama nie wiem duzo jem i pije ale ostatnio zaczelam duzo spacerowac bo na hokeja chodzimy na nogach a tyo odemnie z domu ponad 35 min piechota. z michaska tez tak mialam, ze pierwsze pol ciazy malo mi przybywalo i dopiero od 22 tyg zaczelam regularnie przybierac na wadze zreszta teraz wyszlo, ze dzidzia w 21 tyg a nie tak jak z okresu koncowka 22
Podziel się: