reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

ariska-no mi się oberwało ze ciut za dużo,ale to pewnie przez to moje obżarstwo słodkościami.
Tak ze od dziś nie jem tego co jadlam ,zero pączków,ciast,batoników,czekolady.....będzie ciężko....ale dam radę.....moi męzczyźni opychali się dzisiaj ptasim mleczkiem:( a ja na pocieszenie wzięłam sobie wafla ryżowego z pestką dyni.Chociaż nie powiem ciężko mi,bo od początku ciąży chodzi za mną słodkie.

reklama
A ja w 1 trymestrze w ogóle nie jadłam słodkiego, ale od 2 miesięcy zupełna zmiana, wyżeram nutelle dosłownie łyżeczką, tak mi się chce zjeść cos słodkiego...W ogóle obecnie codziennie muszę sobie dogodzić czymś słodkim....pewnie sie to na mnie odbije...ale nie mam tak silnej woli , jak Ty martusia:)

czekolada, tez zawiera żelazo, ale na pewno w mniejszych ilościach, niż inne produkty, może dlatego tak wpieprzam ta nutelle, bo mi brakuje...

Ja właśnie nie wiem jeszcze co zrobić z tą Wit A
Sporo jej w soku jednodniowym, to może sobie go odpuszczę...no sama nie wiem.
Chyba jak wypije jeden na kilka dni to się nic nie stanie jak myślicie?

Ja właśnie nie wiem jeszcze co zrobić z tą Wit A
Sporo jej w soku jednodniowym, to może sobie go odpuszczę...no sama nie wiem.
Chyba jak wypije jeden na kilka dni to się nic nie stanie jak myślicie?
Nic się nie stanie, jak sobie czasem wypijesz taki soczek, co innego, gdybyś piła na cysterny... ja też często kupuję, chociaż mam witaminy - bo lubię po prostu :-)

reklama
Do góry