miomaoo
Zaciekawiona BB
nie masz co się przejmować Dotkass. Ja już przekroczyłam 90 a dokładnie ważę 91dziś waga pokazała +10,3 kgi tu nie chodzi o te 10 kg, tylko o to, że zaraz przekroczę nieszczęsną 90-tkę
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie masz co się przejmować Dotkass. Ja już przekroczyłam 90 a dokładnie ważę 91dziś waga pokazała +10,3 kgi tu nie chodzi o te 10 kg, tylko o to, że zaraz przekroczę nieszczęsną 90-tkę
![]()
a ile macie wzrostu???:-)))kasiek23 To widzę , że podobnie "kroczymy" bo ja przed ciążą 43 i nie wstydzę się tego bo to wina moich genów..nigdy nie stosowałam ŻADNEJ diety! A teraz mam 53![]()
U mnie już +7.
Cały czas wmawiałam sobie, że to jeszcze 6,5 kg, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - jest już +7!
Jak sobie policzyłam, że Młodsza nie waży jeszcze nawet kilograma i że urośnie jeszcze jakieś 2,5 kg to dla mnie nie pozostaje już wiele do utycia, żeby się zmieścić w normach. A jakoś coraz mniej mam zapału do pilnowania diety...
Zazdroszczę Wam Chudzinki!