reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga- rośniemy :)

dziś waga pokazała +10,3 kg :confused2: i tu nie chodzi o te 10 kg, tylko o to, że zaraz przekroczę nieszczęsną 90-tkę :sorry:
nie masz co się przejmować Dotkass. Ja już przekroczyłam 90 a dokładnie ważę 91 :p I mam 10kg z czymś na plusie tak jak Ty :) Głowa do góry :) Mi na szczęście wszystko poszło w brzuch i w cycki zaczyna iść, się nie przejmuję, ale więcej bym nie chciała już przytyć :)

reklama
kasiek23 To widzę , że podobnie "kroczymy" bo ja przed ciążą 43 i nie wstydzę się tego bo to wina moich genów..nigdy nie stosowałam ŻADNEJ diety! A teraz mam 53 :tak:

kasiek23 To widzę , że podobnie "kroczymy" bo ja przed ciążą 43 i nie wstydzę się tego bo to wina moich genów..nigdy nie stosowałam ŻADNEJ diety! A teraz mam 53 :tak:
a ile macie wzrostu???:-)))
ja mam 172 wiec dosc wysoka jestem:) i te 55 kg moje przed ciaza to malutko

hej,
ja do tej pory co miesiąc tyłam koło kilograma, za to ostatnio 3 kg w 3 tygodnie;/ w sumie jestem już gdzieś 9 kg na plusie;/ a liczyłam że w sumie nie przytyje więcej niż 10 kg.... mogę to już włożyć między bajki... za to dzidzia 1108g:-D

U mnie już +7.
Cały czas wmawiałam sobie, że to jeszcze 6,5 kg, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - jest już +7!
Jak sobie policzyłam, że Młodsza nie waży jeszcze nawet kilograma i że urośnie jeszcze jakieś 2,5 kg to dla mnie nie pozostaje już wiele do utycia, żeby się zmieścić w normach:baffled:. A jakoś coraz mniej mam zapału do pilnowania diety...

Zazdroszczę Wam Chudzinki!

ladies mamy ten sam wzrost - 172cm, ja przy 55kg też wyglądałam bardzo szczupło,
ale w poprzedniej ciąży "roztyłam się" i mi zostało:-Dteraz przed obecną ciążą miałam wg bmi wagę prawidłową... przytyłam w ciązy 3 kg i dalej mieszczę się w widełkach wagi prawidłowej, a czuję się jak armata:-D

a całe liceum i studia miałam 50kg i miałam właśnie zebra i kości biodrowe na wierzchu, wg BMI to już nie niedowaga, a wychudzenie:szok:

jak czytam, że aaa19 miałaś 43kg, to szok:szok:, no ale jednak jesteś niższa

ja jak raz się rozchorowałam za granicą i przez 2 tyg. schudłam - do 47kg, to wtedy już się słaniałam na nogach, wyglądałam jak kościotrup, nogi-patyki, żyły mi pękały podczas badania krwi i każdy lekarz brał mnie za anorektyczkę.... a ja potem chyba ze 2 miesiące odbudowywałam wagę i zdrowie:baffled:

reklama
U mnie już +7.
Cały czas wmawiałam sobie, że to jeszcze 6,5 kg, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - jest już +7!
Jak sobie policzyłam, że Młodsza nie waży jeszcze nawet kilograma i że urośnie jeszcze jakieś 2,5 kg to dla mnie nie pozostaje już wiele do utycia, żeby się zmieścić w normach:baffled:. A jakoś coraz mniej mam zapału do pilnowania diety...

Zazdroszczę Wam Chudzinki!

Już???? u mnie plus 11kg co ja mam powiedziec???:no:wrrrrr zla jestem na siebie :sorry2:

Do góry