reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga- rośniemy :)

reklama
Mnie dzisiaj podskoczyło troszkę i mam 2 na plusie. Także spokojnie i miarowo idzie na razie. Ale mam wagę 68 i tak sobie myślę, że jak zobaczę to 70tkę nagle to chyba padnę z wrażenia hehe. Jednak waga niezmiennie kojarzy mi się z odchudzaniem i mimo, że wiem, że te dodatkowe kilogramy to moje rosnące szczęście, jakoś niemiło mi się to ogląda! :szok::-D

Wszystkie piszecie że tyjecie a ja przez pierwsze 3 miesiące schudlam 6 kilo... poki co odrobilam jakis 1kg.
przed ciaza wazylam 67 kilo wzrost 173cm nie bylam gruba - nogi to jak patyki mialam uwazam ze tak w sam raz wyglądalam:) no a w 3 miesiące schudla 6 kilo i teraz to wyglądam źle, na buzi jak zombi:) ale tez uwazam że to genetyka moja mama w pierwszej ciąży schudla 11 kilo w ciąży i moj brat sie urodzil prawie 4 kilo... wiec najwazniejsze zeby wyniki byly dobre i dziecko się rozwijalo być może taka moja natura... ważne że brzuszek już jest może nie duży ale taka ładna piłeczka:)

mm- 11 kilo schudła w ciąży? czy ja dobrze czytam?? :szok: jestem w szoku, jeszcze nie słyszalam o czyms takim. Moja jedna nauczycielka chodziła do końca ciąży w swoich jeansach i ledwie było widac brzuszek mimo, ze chudzina niesamowita.:-p

Ja byłam przerażona jak zobaczyłam 60 kg na wadze!.
Tylko u mnie to chyba tez genetycznie uwarunkowane. Moja mama w każdej z pięciu ciąż przytyła po 30kg. Ja teraz jedząc normalnie jak zawsze, a czasami nawet mniej niż przed ciążą tyje?
Pocieszam się, że moja mama waży teraz 62kg. Po każdej ciąży zrzucała to co przybrała i dopiero na stare lata jej tłuszczyku przybyło.

reklama
Hej:) wczoraj sie wazylam u gin i w 19 tyg ciazy waze 59,6 kg. Także jest jUz 4 kg wiecej. Ale uważam ze i tak nie jest zle. Cały czas buzia ruszam a w nocy podjadam:/

Do góry