reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga- rośniemy :)

reklama
Mnie dzisiaj podskoczyło troszkę i mam 2 na plusie. Także spokojnie i miarowo idzie na razie. Ale mam wagę 68 i tak sobie myślę, że jak zobaczę to 70tkę nagle to chyba padnę z wrażenia hehe. Jednak waga niezmiennie kojarzy mi się z odchudzaniem i mimo, że wiem, że te dodatkowe kilogramy to moje rosnące szczęście, jakoś niemiło mi się to ogląda! :szok::-D

Wszystkie piszecie że tyjecie a ja przez pierwsze 3 miesiące schudlam 6 kilo... poki co odrobilam jakis 1kg.
przed ciaza wazylam 67 kilo wzrost 173cm nie bylam gruba - nogi to jak patyki mialam uwazam ze tak w sam raz wyglądalam:) no a w 3 miesiące schudla 6 kilo i teraz to wyglądam źle, na buzi jak zombi:) ale tez uwazam że to genetyka moja mama w pierwszej ciąży schudla 11 kilo w ciąży i moj brat sie urodzil prawie 4 kilo... wiec najwazniejsze zeby wyniki byly dobre i dziecko się rozwijalo być może taka moja natura... ważne że brzuszek już jest może nie duży ale taka ładna piłeczka:)

mm- 11 kilo schudła w ciąży? czy ja dobrze czytam?? :szok: jestem w szoku, jeszcze nie słyszalam o czyms takim. Moja jedna nauczycielka chodziła do końca ciąży w swoich jeansach i ledwie było widac brzuszek mimo, ze chudzina niesamowita.:-p

Ja byłam przerażona jak zobaczyłam 60 kg na wadze!.
Tylko u mnie to chyba tez genetycznie uwarunkowane. Moja mama w każdej z pięciu ciąż przytyła po 30kg. Ja teraz jedząc normalnie jak zawsze, a czasami nawet mniej niż przed ciążą tyje?
Pocieszam się, że moja mama waży teraz 62kg. Po każdej ciąży zrzucała to co przybrała i dopiero na stare lata jej tłuszczyku przybyło.

reklama
Hej:) wczoraj sie wazylam u gin i w 19 tyg ciazy waze 59,6 kg. Także jest jUz 4 kg wiecej. Ale uważam ze i tak nie jest zle. Cały czas buzia ruszam a w nocy podjadam:/

Do góry