reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga i wymiary w ciąży :)

reklama
jak nic nie mówiła to ok. Mi nie zawsze sprawdza wagę, ja sama ją kontroluję ale nie mam nagłych skoków póki co. A może jakoś z jedzonkiem pofolgowałaś? :)

po ciąży będzie czas na odchudzanie choć i w drugą stronę nie wolno przesadzić bo to i dla dziecka niedobrze. Ale spokojnie, ja też dużo jem. Chce mi się po prostu jeść. Jakby nie było dzidziuś pochłania mnóstwo energii z nas

Zaczynam 23 tydzień i pobije was na plus 8 kg marnie to widzę do końca. Brzuszek taki wielkością jak w poprzedniej ciąży w 27 tyg. Jeszcze trochę i będzie 60

Ostatnia edycja:
Dziewczyny które są w kolejnych ciążach: a ile poprzednio tyłyście do tego etapu? I ile właściwie jest dobrze przytyć do tego momentu... Już za połową jesteśmy i takie +6 mimo wszystko nie wydaje mi sie dramatem.... Czy to dopiero teraz sie zacznie prawdziwe tycie? Bo tak analogicznie biorac do 25t. +6 zostalo 15 tyg to jeszcze ze 4 kg i zrzut;) nie taki zły wynik sie wydaje:)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Patrząc na siebie i większość koleżanek raczej w tym ostatnim trymestrze jest największy przyrost wagi. Odstępstwem od tego są z reguły dziewczyny na diecie cukrzycowej.

Do góry