reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga i wymiary w ciąży :)

Dziewczyny które są w kolejnych ciążach: a ile poprzednio tyłyście do tego etapu? I ile właściwie jest dobrze przytyć do tego momentu... Już za połową jesteśmy i takie +6 mimo wszystko nie wydaje mi sie dramatem.... Czy to dopiero teraz sie zacznie prawdziwe tycie? Bo tak analogicznie biorac do 25t. +6 zostalo 15 tyg to jeszcze ze 4 kg i zrzut;) nie taki zły wynik sie wydaje:)

a8doqqmz725nh9h0.png
Jest ok.
Nabiera się w ostatnich miesiącach. Ja przytyłam już 5 kg a skończę pewnie na 15 ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
No i waga pokazała +3 kg w ciągu miesiąca. Nie jest źle choć widzę po sobie te kg. W boczkach i na buzi.
Bilans to +5 od wyjściowej ale +8 licząc od końca 1 trymestru. Chyba teraz już tak będzie, 3kg na miesiąc :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny które są w kolejnych ciążach: a ile poprzednio tyłyście do tego etapu? I ile właściwie jest dobrze przytyć do tego momentu... Już za połową jesteśmy i takie +6 mimo wszystko nie wydaje mi sie dramatem.... Czy to dopiero teraz sie zacznie prawdziwe tycie? Bo tak analogicznie biorac do 25t. +6 zostalo 15 tyg to jeszcze ze 4 kg i zrzut;) nie taki zły wynik sie wydaje:)

a8doqqmz725nh9h0.png
Ja przez ciążę nr 1 i 2 przytyłam 10 i 9 kg. Ale w 9 miesiącu to już tracilam wagę. Ponoć tak czasami jest. Nie jest powiedziane, że teraz musisz najwięcej tyc.

Ja jestem w 26 tyg i mam 10 kg do przodu. Idę książkowo co do tycia w ciąży bliźniaczej. Mówią, że maksymalnie przytyje 16kg.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 24 tydzien I 6 na plusie.
Waga startowa 57 kg.
Teraz 63 kg.
Z Filipem bylam juz powyzej 10 kg na tym etapie .wiec nie jest u mnie zle teraz !

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przez ciążę nr 1 i 2 przytyłam 10 i 9 kg. Ale w 9 miesiącu to już tracilam wagę. Ponoć tak czasami jest. Nie jest powiedziane, że teraz musisz najwięcej tyc.

Ja jestem w 26 tyg i mam 10 kg do przodu. Idę książkowo co do tycia w ciąży bliźniaczej. Mówią, że maksymalnie przytyje 16kg.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hesus ja mam jedno dziecko 25 tc i plus 8kg!

Ja 25 tc i 4400kg na plusie :) Ginka powiedziała, że świetnie, czysta ciąża :) jednak wszystko co dobre szybko się kończy, pewnie teraz zacznę więcej przybierać ;)

reklama
Do góry