reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Oj też mam teraz apetyt, dobrze, że można w sukienkach chodzić. Mi mój mąż ciągle podsuwa lody, chociaż szczerze to nie przepadam za słodkościami. Wolę owoce.
elifit
Moderatorka
+2,5 kg przez miesiąc przybyło. Drugi trymestr taak.
Lola Lolitta
Ja tam nie wiem ile przybralam teraz. Dzisiaj brzuch nie jest wypukły, jak byłam u dentysty to zapytał się "gdzie niby jestem w ciąży?"
Ogólnie to kulka jest, ale w tej ciąży niestety bardziej na boki....
Ehhh mam doła
....
Ehhh mam doła
....
Bo się nie zna a jak z dentystą? Każą ci płacić czy za darmo wszystko?Ja tam nie wiem ile przybralam teraz. Dzisiaj brzuch nie jest wypukły, jak byłam u dentysty to zapytał się "gdzie niby jestem w ciąży?"
Ehhh mam doła
....
61 kg.Ja stoję z waga 60 kg od jakiś 5 tyg. 3 kg na plusie.
Apetyt mam od jakiegoś czasu biedny, to i waga nie szaleje.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
waga cos drgnela
w 24 dni 1 kg , wiec tragedii nie ma. od początku ciąży 4 kg !
To idziemy prawie łeb w łeb u mnie tylko pół kg więcej i ta sama waga startowa ! A i terminy porodów mamy podobne, ja 2361 kg.
waga cos drgnela
w 24 dni 1 kg , wiec tragedii nie ma. od początku ciąży 4 kg !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Nonkatoja
Wiem, że przybieranie na wadze to sprawa często indywidualna, ale ile powinno się przybierać na miesiąc w poszczególnym miesiacu lub trymestrze? Przynajmniej teoretycznie. Ja przed ciąża ważyłam 61, 5 teraz 63 ( miałam niewielki ubytek wagi na początku przez wymioty) i zastanawiam się czy takie tempo jest ok.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
ok. Ja zaczynałam z 60 a mam 62 i też w 1 trymestrze spadłam z wagi.Wiem, że przybieranie na wadze to sprawa często indywidualna, ale ile powinno się przybierać na miesiąc w poszczególnym miesiacu lub trymestrze? Przynajmniej teoretycznie. Ja przed ciąża ważyłam 61, 5 teraz 63 ( miałam niewielki ubytek wagi na początku przez wymioty) i zastanawiam się czy takie tempo jest ok.