reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga i wymiary w ciąży :)

hejo:D Ja przed ciążą ważyłam 67,5kg a teraz waże 66 i pół kg. Powoli przybieram. Apetyt mam mega (zwłaszcza na żelki <3) a waga tylko delikatnie w górę po tym jak w 11 tygodniu mi spadło 2kg

reklama
Oj też mam teraz apetyt, dobrze, że można w sukienkach chodzić. Mi mój mąż ciągle podsuwa lody, chociaż szczerze to nie przepadam za słodkościami. Wolę owoce.

Ja tam nie wiem ile przybralam teraz. Dzisiaj brzuch nie jest wypukły, jak byłam u dentysty to zapytał się "gdzie niby jestem w ciąży?"
Ogólnie to kulka jest, ale w tej ciąży niestety bardziej na boki....
Ehhh mam doła
....

Wiem, że przybieranie na wadze to sprawa często indywidualna, ale ile powinno się przybierać na miesiąc w poszczególnym miesiacu lub trymestrze? Przynajmniej teoretycznie. Ja przed ciąża ważyłam 61, 5 teraz 63 ( miałam niewielki ubytek wagi na początku przez wymioty) i zastanawiam się czy takie tempo jest ok.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem, że przybieranie na wadze to sprawa często indywidualna, ale ile powinno się przybierać na miesiąc w poszczególnym miesiacu lub trymestrze? Przynajmniej teoretycznie. Ja przed ciąża ważyłam 61, 5 teraz 63 ( miałam niewielki ubytek wagi na początku przez wymioty) i zastanawiam się czy takie tempo jest ok.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ok. Ja zaczynałam z 60 a mam 62 i też w 1 trymestrze spadłam z wagi.

Do góry